PROTOCOLS I PLA D’ACTUACIÓ / COVID-19, Jam Session - Barcelona

PROTOCOLS I PLA D’ACTUACIÓ / COVID-19


Comencem un nou curs amb moltes ganes de fer música i il·lusió per aprendre, sentint l’obligació de garantir que l’alumnat i el personal dels Centres Educatius Jam Session continuïn assumint un deure general de protecció i adoptin comportaments preventius.
Aquestes mesures de seguretat es duran a terme amb la finalitat d’aconseguir que les activitats que poden generar major risc de transmissió comunitària es desenvolupin en condicions que permetin prevenir els riscos de contagi i possibles rebrots.

És per això que els nostres centres han elaborat un pla d’actuació per al curs 2021-22 en el marc de la pandèmia perquè aquest nou curs es pugui dur a terme amb les màximes garanties respecte a seguretat i salut per a l’alumnat, professorat i personal dels nostres centres.


Els nostres centres educatius estan subjectes a la RESOLUCIÓ SLT/1392/2021, de 5 de febrer del 2021, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.


PLA D’ACTUACIÓ – CURS 2021-22

RECOMANACIONS PER A L’ALUMNAT I PERSONAL DEL CENTRE

Share