PROTOCOLS I PLA DE REOBERTURA / COVID-19

PROTOCOLS I PLA DE REOBERTURA / COVID-19


Després d’un llarg període de confinament i desescalada, la represa de les classes obliga a garantir que l’alumnat i el personal dels Centres Educatius Jam Session assumeixin un deure general de protecció i adoptin comportaments preventius.
Aquestes mesures de seguretat es duran a terme amb la finalitat d’aconseguir que les activitats que poden generar major risc de transmissió comunitària es desenvolupin en condicions que permetin prevenir els riscos de contagi i possibles rebrots.

És per això que els nostres centres han elaborat un pla de reobertura i protocols adaptats, amb totes les mesures preventives, organitzatives, higièniques i de protecció individual, així com les eines de gestió de casos, personal vulnerable i contactes estrets.


Els nostres centres educatius estan subjectes a la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer del 2021, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.


PROTOCOLS I PLA DE REOBERTURA

RECOMANACIONS PER A L’ALUMNAT I PERSONAL DEL CENTRE

Share