Taller sobre les xarxes socials (EMIPAC), Jam Session - Barcelona

Taller sobre les xarxes socials (EMIPAC)

Taller de l’EMIPAC sobre xarxes socials a l’ESM Jam Session

Dissabte 14 de març

Les xarxes socials han esdevingut un fenomen de comunicació i interrelació de primera magnitud entre les persones i les organitzacions. Per tant, les escoles de música no en podem quedar al marge; ens poden ser útils per “activar-nos”.

Alexandrine Loubradou ens explicarà, en un taller, com hem d’utilitzar les xarxes socials com a plataforma per crear sinergies entre el professorat, la direcció i els alumnes, pares i mares. Així mateix, ens explicarà com podem aprofitar les xarxes per ampliar el contingut educatiu de les classes creant comunitats vives d’aprenentatge i com podem potenciar la interacció entre l’escola i el professorat, el professorat i els alumnes, etc. mitjançant taules de seguiment visuals i interactives.

Loubradou ens proposa que posem les xarxes al servei del procés de formació de l’escola de música i que, així, convertim les parets de l’escola en espais de comunicació potenciant el seguiment del treball amb mètodes àgils, fomentant la comunicació entre el professorat sobre treballs i projectes per fer i permetent que hi hagi més transparència entre pares i alumnes per potenciar la participació.

* AQUESTA ACTIVITAT ÉS GRATUÏTA PER A PROFESSORS I EQUIPS DIRECTIUS D’ESCOLES ASSOCIADES A L’EMIPAC I TÉ UN COST DE 10 EUROS PER A LA RESTA DE PROFESSIONALS.

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share