Documental a RTVE 2 – “Aules per al Rock”, Jam Session - Barcelona

Documental a RTVE 2 – “Aules per al Rock”

Documental a RTVE 2: “Aules per al Rock”

El pròxim dijous 12 de març, a partir de les 23.45 h, la 2 de TVE emetrà el monogràfic documental “Aules per al Rock”, dins del televisiu espai cultural Cròniques, amb motiu de lobertura de l’Escola Superior de Música Jam Session.

LESM Jam Session de Barcelona és la primera escola dEspanya que imparteix el grau superior de Rock, Noves Tendències i Músiques Urbanes, amb programes aprovats per lAgència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci dEducació de Barcelona. És un títol de 240 crèdits universitaris adaptat a lespai europeu deducació superior (EEES).

La lluita empresa per un petit grup de professors, col·laboradors i amics propers que shan bolcat en aquest difícil projecte es veurà reflectit en aquest ampli espai, format per diversos capítols, entre els quals destaquen “Lorigen”, “El suport veïnal”, “La formació”, “Un futur rendible”, “Fills del Rock”, “Teràpia musical” i “El gran catàleg del Rock, lobra pendent”.

Lenllaç següent és un avançament del documental basat en els extres, que RTVE ja ha publicat a la seva carta de programació:

http://www.rtve.es/television/20150305/aulas-para-rock/1108840.shtml 

Us animem que gaudiu de lemissió i que compartiu amb nosaltres lesforç titànic que ens ha suposat aquesta lluita, que sha gestat sense subvencions ni edificis públics per a explotacions privades, sense influències polítiques ni fundacions sospitoses.

Donem lenhorabona i felicitem sincerament els periodistes independents, els reporters, els mitjans de comunicació, etc., però sobretot els alumnes, els professors i molts amics professionals de diferents àmbits, que han fet possible que un petit grup de persones lluitadores i “no influents” però sí meritòries aconsegueixin obrir una nova oferta educativa alternativa i oficial, destinada a la formació i a lesperit crític, que a més ofereix nous llocs de treball.

GRÀCIES A TOTHOM!

Ens veiem aquest dijous, 12 de març, a les 23.45 h, a lespai Cròniques de la 2 de RTVE. A més, el documental semetrà més tard al canal 24h i a lInternacional de TVE. Així mateix, es podrà veure sempre a través del web rtve.es

 

Share