12/11/20  ✪  LABORATORI DE BATERIA AMB TITO BUSQUETS, Jam Session - Barcelona

12/11/20 ✪ LABORATORI DE BATERIA AMB TITO BUSQUETS


Tito Busquets és membre de Tactequeté, grup amb el qual ha realitzat nombroses col·laboracions amb La Fura dels Baus, Eliseo Parra, Kepa Junquera i diverses companyies de dansa.

Ha col·laborat amb artistes com: Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra, Jaume Sisa, Manolo García i Miquel Gil.  També ha format part de la Banda Aèria de Xavier Maristany i col·laborat amb Princess of Time.

Ha compost per Amordiscos, Alquimia, Tactequeté, Zunk, Laietana Big Band i ha participat en l’enregistrament de més de quaranta discos, incloent “Música de Barril-Steel drums”, produït i realitzat en solitari.

Desenvolupa la seva activitat alternant classes de bateria a l’Escola de Música de Badalona des de fa més de vint anys, on ha creat dues edicions de llibres per cursos per nivells Elemental, Professional i Preparació al Grau Superior .

Recentment ha publicat una edició limitada del llibre “Paradiddles. Patrones y ritmos” on exposa una gran quantitat de patrons lineals, a partir d’aquestes rutines i les seves combinacions, per orquestarlos en un set de bateria seguint diferents criteris.


En aquest laboratori, Tito ens presentarà el citat llibre “Paradiddles. Patrones y ritmos”. Una recopilació de diversos anys de treball realitzat al voltant dels paradiddles i la seva aplicació en la creació de ritmes per a la bateria.

370 pàgines amb milers de patrons per a les mans i ritmes usant el paraddiddle en les 4 posicions, doble paraddiddle, paraddiddle-diddle, combinacions de paraddiddles, en diversos compassos i amb múltiples criteris d’orquestració. Tot això desenvolupat en 15 capítols, dels quals 13 estan dedicats a 13 seqüències de mans diferents i en els quals se suggereixen altres possibles variacions.

Per a una part de les possibles orquestracions d’un mateix paradiddle (patrons) es mostren exemples amb variacions de bombo (ritmes).

Patrons per a les mans que es poden aplicar (orquestrar) en una bateria convencional o un set de percussió i, per descomptat, en parades de percussió híbrides.

Sèries de compassos i estudis que mostren aplicacions contextualitzades per llegir i com a suggeriment d’altres alternatives d’ús.

Es tracta d’una edició limitada enquadernada sota demanda, tot i que també està disponible en PDF. Per aquest motiu és necessari contactar per obtenir una còpia o més informació. Per a interessats que puguin adquirir-lo presencialment, s’ofereix una explicació detallada, llibre en mà, de com està estructurat el material per optimitzar i personalitzar el seu estudi.

Per sol·licitar un exemplar o informació:

☏ 610 610 592 / titobarril@yahoo.es
https://www.facebook.com/tito.busquets· Quan · 

Dijous 12 de novembre – 15h

· On · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula 01 (Auditori)

· Entrada · 

Laboratori obert per a tots els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session

Obligatori per als alumnes matriculats de bateria com a primer instrument a l’ESM Jam Session

10 € per a la resta d’assistents

Share