LABORATORI DE BATERIA AMB TITO BUSQUETS

LABORATORI DE BATERIA AMB TITO BUSQUETS


Tito Busquets és membre de Tactequeté, grup amb el qual ha realitzat nombroses col·laboracions amb La Fura dels Baus, Eliseo Parra, Kepa Junquera i diverses companyies de dansa.

Ha col·laborat amb artistes com: Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra, Jaume Sisa, Manolo García i Miquel Gil.  També ha format part de la Banda Aèria de Xavier Maristany i col·laborat amb Princess of Time.

Ha compost per Amordiscos, Alquimia, Tactequeté, Zunk, Laietana Big Band i ha participat en l’enregistrament de més de quaranta discos, incloent “Música de Barril-Steel drums”, produït i realitzat en solitari.

Desenvolupa la seva activitat alternant classes de bateria a l’Escola de Música de Badalona des de fa més de vint anys, on ha creat dues edicions de llibres per cursos per nivells Elemental, Professional i Preparació al Grau Superior .

Recentment ha publicat una edició limitada del llibre “Paradiddles. Patrones y ritmos” on exposa una gran quantitat de patrons lineals, a partir d’aquestes rutines i les seves combinacions, per orquestarlos en un set de bateria seguint diferents criteris.


En aquest laboratori, Tito ens presentarà el citat llibre “Paradiddles. Patrones y ritmos”. Una recopilació de diversos anys de treball realitzat al voltant dels paradiddles i la seva aplicació en la creació de ritmes per a la bateria.

370 pàgines amb milers de patrons per a les mans i ritmes usant el paraddiddle en les 4 posicions, doble paraddiddle, paraddiddle-diddle, combinacions de paraddiddles, en diversos compassos i amb múltiples criteris d’orquestració. Tot això desenvolupat en 15 capítols, dels quals 13 estan dedicats a 13 seqüències de mans diferents i en els quals se suggereixen altres possibles variacions.

Per a una part de les possibles orquestracions d’un mateix paradiddle (patrons) es mostren exemples amb variacions de bombo (ritmes).

Patrons per a les mans que es poden aplicar (orquestrar) en una bateria convencional o un set de percussió i, per descomptat, en parades de percussió híbrides.

Sèries de compassos i estudis que mostren aplicacions contextualitzades per llegir i com a suggeriment d’altres alternatives d’ús.

Es tracta d’una edició limitada enquadernada sota demanda, tot i que també està disponible en PDF. Per aquest motiu és necessari contactar per obtenir una còpia o més informació. Per a interessats que puguin adquirir-lo presencialment, s’ofereix una explicació detallada, llibre en mà, de com està estructurat el material per optimitzar i personalitzar el seu estudi.

Per sol·licitar un exemplar o informació:

☏ 610 610 592 / titobarril@yahoo.es
https://www.facebook.com/tito.busquets· Quan · 

Dijous 12 de novembre – 15h

· On · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula 01 (Auditori)

· Entrada · 

Laboratori obert per a tots els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session

Obligatori per als alumnes matriculats de bateria com a primer instrument a l’ESM Jam Session

10 € per a la resta d’assistents

Share