15/12/17  ✪  LABORATORI AMB RICARD MONNÉ, Jam Session - Barcelona

15/12/17 ✪ LABORATORI AMB RICARD MONNÉ

DIVENDRES 15 DE DEDESMBRE – 13:00 H

laboratori

 

Auditori – Escola Superior de Música Jam Session

 

Laboratori de bateria amb Ricard Monné, en el que parlarà de temes tan importants com són: què és el que esperen els productors i els estudis d’un bateria, noves sonoritats i tendències, tipus de fusta i bronze, reciclatge de plats i tambors, etc.

Biografia:
Ricard Monné és músic independent/sessió, especialista en reparació de bateries i plats i instructor a Happy Frog Drums.
Inicia la seva trajectòria professional com a bateria al 1996 formant part de bandes com Trips, FromHeadToToe, Romodance o Raydibaum. Destaca la seva participació en les bandes sonores dels films “Nadie conoce a nadie” i “Atrapa-la”.
Ha participat en una trentena  de discos, comptant treballs originals, BSOs, col·laboracions i recopilacions, sent coautor de la majoria d’ells. Ha treballat amb nombrosos productors, com: Kiko Caballero, Ricky Falkner, Pablo Iglesias, Daniel Alcover, Pere Boada, Xavi Navarro, etc. Darrerament també ha protagonitzat un espot publicitari per la marca Ikea. Actualment col·labora com a music independent i de sessió amb projectes d’Ismael González, David Pujade, Bartlett o Elefant Dolent.

Share