02/10/17  ✪  CLINIC AMB JENNIFER BATTEN, Jam Session - Barcelona

02/10/17 ✪ CLINIC AMB JENNIFER BATTEN

DIJOUS 2 DE NOVEMBRE – 19:00 H

clinic

Auditori – Escola Superior de Música Jam Session

 

Jennifer Batten és una música de sessió nord-americana, guitarrista d’acompanyament i artista en solitari. És més coneguda com la “guitarrista de Michael Jackson”.
Als 8 anys d’edat va decidir conrear el domini de la guitarra elèctrica, rebent classes de professors en diferents estils i influències musicals (com ara Jeff Beck i The Beatles), fins a aconseguir un gran mestratge en aquest instrument al Musicians Institute de Califòrnia. Batten es va especialitzar en els estils Rock, Funk i Jazz Fusió, i va arribar a estar a la nòmina oficial de sis bandes diferents com a guitarrista d’acompanyament. El 1990, va col·laborar amb Miguel Mateos en els temes 5 i 7 de l’àlbum Obsesión.

El 1987 Michael Jackson la va seleccionar d’entre 100 postulants i la va incloure en la seva gira Bad World Tour, on va poder actuar en primers plans costat de l’artista. Posteriorment aquest mateix any va treballar amb el productor de Stevie Wonder i Michael Sembello per llançar el seu propi àlbum que es va titular Above, Below and Beyond. El 1992, novament Michael Jackson la va convidar a la seva gira Dangerous World Tour i el 1993 va participar al costat del mateix artista en Super Bowl XXVII. Posteriorment va llançar el seu segon àlbum de rock híbrid anomenat Tribal Rage: Momentum.

I el 1997, per tercera vegada s’integra a l’exclusiva banda de Michael Jackson per participar a la gira anomenada History World Tour. Entre 1998 i 2001, s’uneix al guitarrista britànic Jeff Beck durant 3 anys, desenvolupant les gires mundials trucades Who Else i You Had It Coming.

Posteriorment es va dedicar a crear temes de Eurobeat sota el segell A-Beat C treballant amb Dave Rodgers. El 2010 va col·laborar amb l’artista polonesa Doda en el desenvolupament del tema Bad Girls. El 2011, va tornar a col·laborar amb Jeff Beck a la gira Japan Alive 1999.

Altres aparicions com a convidada s’inclouen en CDs amb Carmine Appice, Michael Sembello, Carl Anderson, Carina Alfie i diversos tribut al Rock.

Jennifer és autora de dos llibres de música i acaba de llançar el seu tercer CD/DVD en solitari titulat Whatever, aventurant-se a la Música Electrònica, les mostres vocals i les pel·lícules. Batten dóna suport a aquest llançament amb un espectacle multimèdia, en què una dona toca la guitarra en sincronia amb pel·lícules projectades en una pantalla gegant. El DVD complementari inclou més de 90 minuts de pel·lícules artístiques, vídeos musicals inèdits, entrevistes, comentaris i una lliçó de guitarra innovadora.

 

· Més informació a: batten.com· Entrada ·

Accés exclusiu amb invitació

Cal descarregar i imprimir la invitació des d’AQUÍ i presentar-la el dia del clínic (inclòs personal docent, alumnes i associats de Jam Session)

L’accés és per rigorós ordre d’arribada i l’aforament màxim és de 100 persones. Un cop es completi l’aforament, es tancarà l’accés.

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

Share