LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK (Llibre-Cd) – Per Luis Blanco Patús, Jam Session - Barcelona

LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK (Llibre-Cd) – Per Luis Blanco Patús

LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK

– Per Luis Blanco Patús –

 


· EL LIBRE

A l’estiu del 2011, una banda de rock de Barcelona (Free to Dream), va oferir en gira pels Països Bàltics el que va ser el primer concert de rock a Karosta. Ciutat fantasma abandonada en un sol dia després de la marxa de les tropes soviètiques i recuperar Letònia seva independència. El que mai van imaginar va ser descobrir l’altra banda del pont prohibit, la Ciutat Secreta del Rock.

Després del desmantellament de la Unió Soviètica, un multimilionari danès havia comprat els immensos edificis abandonats dels serveis secrets del KGB, construint sobre ells una ciutat dedicada a la música, amb clubs oberts 24 h al dia, sales de concerts, estudis de gravació, hotels, bars i restaurants. Tots amb un denominador comú: La música en directe. Milers de persones es desplacen cada any al principal festival d’aquesta ciutat per gaudir de les tendències més alternatives que allí es donen cita, mentre actuen bandes desconegudes de tot el planeta. Aquest llibre mostra com aquell enclavament ex-soviètic perdut en el bàltic va ressuscitar gràcies a la música en viu, considerant-se avui punt neuràlgic de la creativitat musical independent i un dels secrets més ben guardats de l’avantguarda del rock a nivell mundial.

Un interessant llibre-Cd, escrit íntegrament per Luis Blanco Patus, profusament il·lustrat amb fotografies a tot color, i que a més es complementa amb un CD d’àudio interpretat i enregistrat en directe pel professorat dels Centres Educatius Jam Session, durant el concert a la Ciutat Secreta del Rock, i publicat en el segell Jam Session Records.

 

· L’AUTOR

Luis Blanco Patús és un cantant de rock iniciat des de molt jove en la moguda underground dels anys 80 i que ha arribat a acompanyar a artistes de la talla de Ian Paice (Deep Purple), o Vinny Appice (Black Sabbath, Dio). Ha realitzat gires per Alemanya, Suïssa, Croàcia, Eslovènia, Letònia, França, Itàlia, Portugal, i fins i tot Cuba, on va realitzar la primera gira de rock que va visitar l’illa sota el règim de Castro. L’àlbum Rocktámbulo, gravat en analògic i editat en vinil, va ser considerat com el Millor Àlbum de Rock Progressiu 2011. També exerceix com a productor musical per a altres artistes en el segell Jam Session BCN Records.

Ha publicat llibres d’assaig i investigació i entre els seus treballs més destacats es troba: ¿Llegaré a esa nota? Técnica vocal de los grandes del hard rock (Lenoir Ediciones) en el qual participen cantants de la talla de Ian Gillan, Glenn Hughes, Graham Bonnet, Joe Lynn Turner, Doogie White, Kevin DuBrow, James LaBrie, Don Dokken i Miguel Ríos. En l’actualitat exerceix com a director de l’Escola Superior de Música Jam Session de Barcelona, ​​mentre continua la seva faceta com a eclèctic cantant de les més diverses tendències.


 

· NOTICIA PUBLICADA AL DIARI LA MAÑANA ·

 

LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK (Llibre-Cd) – Per Luis Blanco Patús, Jam Session - Barcelona


ACONSEGUEIX EL TEU EXEMPLAR!

VENTA DIRECTA A:

LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK (Llibre-Cd) – Per Luis Blanco Patús, Jam Session - Barcelona

  LA CIUTAT SECRETA DEL ROCK (Llibre-Cd) – Per Luis Blanco Patús, Jam Session - Barcelona 

* En demanar aquest llibre, sol o amb altres, no hi ha despeses d'enviament. Posar la paraula LENOIR en fer la comanda a l'apartat Codi del Cupó (Oferta vàlida Península i Balears, per a clients de fora de la Península i la resta del món es descomptaran 3,90 € de les despeses d'enviament).

 

jamsession.cat

Share