17/02/17  ✪  MASTER CLASS AMB ANGEL CELADA, Jam Session - Barcelona

17/02/17 ✪ MASTER CLASS AMB ANGEL CELADA

El proper divendres 17 de febrer, els alumnes de la nostra escola superior tindran el plaer de rebre una classe magistral de la mà d’Angel Celada, un dels millors bateries d’Espanya.

La master class es realitzarà a l’aula 9 (Sala Vintage), a les 13:30 h, coincidint amb el laboratori de bateria que imparteix habitualment el nostre professor Pablo Posa.

· BIOGRAFIA:

Àngel Celada és un prestigiós bateria de l’escena musical espanyola, tant pels seus treballs discogràfics individuals com per la seva col·laboració amb nombroses bandes històriques de la música moderna en aquest país: Joan Manuel Serrat, Golpes Bajos, Miguel Bosé, La Unión, la Orquesta Mondragón, el Último de la Fila, Rosana, Manolo García, Mecano o Revólver.

També ha col·laborat amb importants músics bascos com Oskorri, Ruper Ordorika, Itoiz o Iñaki Salvador, entre d’altres.
Són importants i nombrosos els seus treballs musicals en el camp del jazz, el blues, o músiques de fusió i experimentals, demostrant una gran inquietud artística en tots els estils del seu camp professional.

Àngel Celada també realitza freqüentment una tasca pedagògica com a professor de percussió, incloent la impartició de classes magistrals sobre bateria, algunes d’elles juntament amb altres grans músics especialitzats en aquest instrument, com Billy Cobham.

Són incomptables les seves participacions en diferents festivals musicals nacionals i internacionals, havent tocat amb figures de primera línia del panorama jazzístic o musical internacional en general (Iñaki Salvador, Didier Lockwood, Andreij Olejniczak…).

Al llarg dels anys 2011 i 2012 Àngel Celada es va dedicar a la promoció de la seva banda (Shap), en col·laboració amb el compositor i arranjador Koldo Uriarte i la vocalista Carla Sevilla i amb els que escenifica el projecte Musicalité. La formació inicial de la banda estava composta per ell, Pau Chafer i Shara Rope.

 

· Més informació a Wikipedia.


· Nota ·

Angel Celada va impartir una màster class en l’any 2000 a la nostra Escola de Música Jam Session, i com a curiositat us mostrem el cartell i una foto:

 17/02/17  ✪  MASTER CLASS AMB ANGEL CELADA, Jam Session - Barcelona17/02/17  ✪  MASTER CLASS AMB ANGEL CELADA, Jam Session - Barcelona


· Entrada · 

Master class exclusiva per alumnes de l’Escola Superior de Música Jam Session

 

 · Aula · 

Aula 9 – Sala Vintage

Share