20/10/17  ✪  CLINIC ACÚSTIC AMB FRANK GAMBALE, Jam Session - Barcelona

20/10/17 ✪ CLINIC ACÚSTIC AMB FRANK GAMBALE

DIVENDRES 20 D’OCTUBRE – 19:00 H

clinic acústico

Auditori – Escola Superior de Música Jam Session

 

Frank Gambale, guitarrista originari d’Austràlia, és un virtuós del Jazz/Rock/Fusió, conegut entre altres coses per ser un dels millors dominadors de la tècnica de “sweep picking” (sweeping). És molt respectat i reconegut com un dels millors dins del seu estil.
El 1982 es va traslladar als EUA per estudiar al Hollywood ‘s Guitar Institute of Technology, on es va graduar amb el títol d’estudiant de l’any. Va treballar per a l’escola com a professor durant 4 anys, en els quals va editar el seu primer llibre: Speed ​​Picking.
A 1986 va aconseguir un contracte per tres discos i una gira amb Jean-Luc Ponty, per mitjà del qual va poder conèixer a Chick Corea. Amb aquest últim va gravar 5 discs, dels quals un va guanyar un Grammy i altres dos van ser nominats al premi.
A 1990, Gambale va aconseguir el seu màxim cim de fama, sent reconegut com a músic de Jazz per tot Japó, en gran part pel disc Thunder From Down Under, a més dels seus tres àlbums anteriors.
Des de 1992, Frank Gambale realitza gires pel món amb la seva companyia, a més de fer seminaris i impartir master classes de guitarra. A 1996 va estar al capdavant del departament de guitarra de Los Angeles Music Academy i va escriure gairebé tot el programa d’estudis de l’instrument per a l’escola. En aquesta acadèmia imparteix classes ocasionalment quan es troba a la ciutat.
Recentment, Gambale va crear la seva pròpia discogràfica, Wombat Records. Contribueix com a guitarrista en nombrosos projectes com són: Vital Information, el trio Gambale, Hamm & Smith (amb Stuart Hamm i Steve Smith) i, òbviament, Chick Corea.
Gambale ha aparegut en les portades de moltes revistes de tot el món orientades al Jazz, i ha estat citat com una influència per molts guitarristes, entre ells: Synyster Gates, Dweezil Zappa, Greg Howe i Pat Metheny. En una entrevista de 1991 amb la revista Rolling Stone, el guitarrista Jerry Garcia va declarar que Gambale era un dels seus músics favorits en aquest moment, dient: “El meu músic favorit últimament és Frank Gambale, que ha estat tocant amb Chick Corea durant aquests dos últims anys”.

 

· Més informació a: frankgambale.com· Entrada · 

Accés exclusiu amb invitació

Cal descarregar i imprimir la invitació des d’AQUÍ  (inclòs personal docent, alumnes i associats de Jam Session)

L’accés és per rigorós ordre d’arribada i l’aforament màxim és de 100 persones. Un cop es completi l’aforament, es tancarà l’accés. 

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session

Carrer Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Barcelona

Share