8 i 9/10/22  ✪  VIU MONTJUÏC, EL PARC DE LA CULTURA – 2a EDICIÓ, Jam Session

8 i 9/10/22 ✪ VIU MONTJUÏC, EL PARC DE LA CULTURA – 2a EDICIÓ


El 8 i 9 d’octubre torna “Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura”. Un cap de setmana per posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert, accessible, net i segur, amb una oferta cultural de natura i d’oci de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

Serà un cap de setmana amb més de 60 activitats culturals i d’oci per a tota la ciutadania. Una trentena d’equipaments de Montjuïc uniran forces per fer activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines una nova oportunitat per redescobrir el Parc de Montjuïc.

Per a aquesta 2a edició de Viu Montjuïc, a més dels 22 equipaments coorganitzadors del projecte inicial, s’incorporen plenament altres entitats culturals dels barris limítrofs del Parc que formen part de la Taula de Cultura Comunitària del Poble-sec i de l’Eix de Cultura i Memòria de la Marina, així com el Centre Superior de Música Jam Session del barri Font de la Guatlla. L’objectiu és teixir aliances i gestió d’activitats conjuntes entre els grans equipaments del parc i la xarxa cultural dels barris.

La programació de l’edició d’enguany de #ViuMontjuïc estarà disponible a partir del 29 de setembre a la web: https://www.barcelona.cat/viumontjuic/ca


 Quan –

Dissabte 8 i diumenge 9 d’octubre
Horaris per confirmar

 

 On –

Per confirmar

 

 Entrada –

Gratuïta

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

 

 

Share