15/11/10  ✪  UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY), Jam Session - Barcelona

15/11/10 ✪ UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY)

15/11/10  ✪  UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY), Jam Session - Barcelona

PRESENTACIÓ, CLINIC REVIEW I CONCERT DE DANIEL ERLANDSSON

INFORMACIÓ REMESA DIES ABANS DEL CLÍNIC

El proper mes de novembre tindrà lloc lINTERNATIONAL DRUM CLINIC FESTIVAL 2010 a Jam Session, l’escola oficial de música moderna de Barcelona i la primera escola de rock i noves avantguardes dEspanya. Roland Iberia és lespònsor oficial de lesdeveniment.

El festival s’inaugura el 5 de novembre amb l’actuació estel·lar del bateria Daniel Erlandsson, arribat des de Suècia en exclusiva per a aquesta actuació, en què tocarà amb una Roland TD-20KX.

Dates del cartell:

 Des dAustràlia, el gran Grant Collins actuarà el proper 12 de novembre.


 El 23 de novembre, des de Madrid, Ángel Crespo.


― El festival es tancarà el 26 de novembre amb lactuació dAndré Mallau, amb la seva banda en directe.

Us ho perdreu?

Notícia original extreta de: ROLAND INTERNATIONAL DRUM FESTIVAL EN JAM SESSION SCHOOL BARCELONA 

Altres notícies similars: Workshops de Daniel Erlandsson en Barcelona y Sevilla

CLINIC REVIEW

Data: divendres 5 de novembre
Lloc: Escola de Música Jam Session, Barcelona

15/11/10  ✪  UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY), Jam Session - BarcelonaAl voltant de 150 persones es van reunir a la sala de concerts de lEscola de Música Jam Session per veure actuar Daniel Erlandsson (bateria del grup Arch Enemy), que va presentar la nova bateria Roland TD-20KX, dins de lInternational Drum Clinic Festival 2010.

La seva presència va aixecar una gran expectació: una hora abans de lesdeveniment ja hi havia espectadors esperant per entrar a la sala.

Durant més de quaranta minuts, Daniel Erlandsson va repassar alguns dels temes que formen part del repertori del seu grup i alguns temes propis.

Copejant a gran velocitat i amb gran força, els assistents van poder comprovar que la nova TD-20KX és capaç de suportar un dels estils musicals més durs sense cap problema.

 

15/11/10  ✪  UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY), Jam Session - BarcelonaLes possibilitats dedició i configuració del mòdul TD-20X de Roland van permetre que Erlandsson interpretés les seves cançons amb el so característic del seu estil musical, i va demostrar així que no hi ha so ni bateria que se li resisteixi.

Al final de lesdeveniment, es va sortejar entre tots els assistents el sampler Roland SPD-S que Erlandsson va utilitzar durant lactuació. Després, el bateria va delectar la sala amb un altre dels seus temes i va obrir una petita ronda de preguntes i respostes sobre la seva tècnica i les seves sensacions en tocar una bateria com la TD-20KX.

Des de Jam Session i Roland Iberia volem donar les gràcies a tots els que vau assistir a lesdeveniment. Així mateix, lorganització agraeix a Jam Session loportunitat de fer aquest clinic a les seves instal·lacions.

Notícia original extreta de: RolandIberiaReview

Totes les fotos a: Archivo de Fotos International Drum Clinic Festival at the Jam Session School

Equip de Jam Session: www.jamsessionescuelademusica.com

15/11/10  ✪  UNA CLASSE AMB DANIEL ERLANDSSON (ARCH ENEMY), Jam Session - Barcelona

Share