👁‍🗨 TOUR INFORMATIU

Els Centres Educatius Jam Session et conviden a conèixer les seves instal·lacions d'una manera virtual. Simplement mou el ratolí sobre l'escola que vulguis visitar i gaudeix del tour.

A més, podràs accedir a la informació específica sobre els estudis que s'imparteixen a cada escola. Més avall trobaràs els correus electrònics i telèfons de contacte de cada centre per solucionar qualsevol dubte.

ESCOLA DE MÚSICA


L'Escola de Música Jam Session, autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ofereix el reconeixement del màxim nivell d'estudis musicals que atorga el Decret 331/1994: 2n cicle de nivell professional. Això significa que els nostres alumnes poden realitzar els exàmens oficials de manera interna en el nostre centreamb la mateixa validesa que en un conservatori, fins al 4t curs de Grau Professional.
També realitza classes online de llenguatge musical i instrument individual.

 

🛈 MÉS INFORMACIÓ SOBRE L'ESCOLA DE MÚSICA

 💻 MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES CLASSES ONLINE


Per solucionar qualsevol dubte contacti amb nosaltres:

🖂  escola@jamsession.cat

☏  93 425 28 77


📍 ON ENS TROBEM?

ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA


L'Escola Superior de Música Jam Session, autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i certificada per l'AQU (Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya), ofereix l'únic Títol Superior de Música en les especialitats d'Interpretació, pedagogia i Sonologia en l'àmbit del Rock, les Músiques Urbanes i les Noves Tendències. Una carrera de 240 crèdits ECTS, oficial i que forma part de l'EEES (Espai Europeu d'Educació Superior).

 

🛈 MÉS INFORMACIÓ SOBRE L'ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA

 🎓 MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES D'ACCÉs


Per solucionar qualsevol dubte contacti amb nosaltres:

🖂  superior@jamsession.cat

☏  675 949 146


📍  ON ENS TROBEM?