15/11/22  ✪  TALLER DE GUITARRA BRASILERA AMB EMILIANO CASTRO, Jam Session - Barcelona

15/11/22 ✪ TALLER DE GUITARRA BRASILERA AMB EMILIANO CASTRO


Què hi ha de brasiler a la guitarra brasilera?
Amb les seves moltes herències i intercanvis amb les músiques europees i el jazz, n’hi ha una cosa que la diferencia de la resta.

Emiliano Castro parlarà en aquest taller dels ritmes brasilers i les seves traduccions a la guitarra; d’on vénen el pensament harmònic, els contracants, els timbres i la manera de bregar amb la forma i la improvisació. Un taller amb exemples pràctics per inspirar una llarga investigació.

Emiliano és un compositor brasiler, arranjador, professor i director adjunt de l’Institut d’O Passo (www.institutodopasso.org).

Va viure a Barcelona a principis dels anys 2000, quan va treballar amb músics com Jaume Vilaseca i Xavier Batllés. En aquesta època va estudiar guitarra flamenca al Consevatori del Liceu i és reconegut des d’aquells temps per promoure a la ciutat el cultiu del gènere musical choro, fundació de la música urbana brasilera.
En el seu darrer àlbum “7 Caminos” compta amb la col·laboració de Jorge Pardo, Javier Colina i Mû Mbana. També cal destacar la seva col·laboració al Brasil amb guitarristes com Yamandu Costa, Guinga i Paulo Bellinati, entre molts altres artistes.Quan –

Dimarts 15 de novembre – 14 h

 

On –

Auditori – Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Accés lliure per a tot l’alumnat i professorat dels Centres Educatius Jam Session
10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share