22 i 24/11/22  ✪  25N A SANTS-MONTJUÏC, Jam Session - Barcelona

22 i 24/11/22 ✪ 25N A SANTS-MONTJUÏC


El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Per celebrar-ho, aquest mes de novembre les entitats i els equipaments de Sants-Montjuïc han organitzat prop d’una trentena d’activitats, entre les quals destaquem dues actuacions commemoratives d’Agatha Krispies, un duet d’estudiants de l’Escola de Música Jam Session integrat per Elba Blanco (veu i teclats) i Raquel Pizarro (guitarra elèctrica). El duet interpretarà cançons amb una temàtica feminista, produïdes per reconegudes dones que van deixar empremta al pop, soul i jazz.

Per culminar el 25N, hem organitzat una xerrada-col·loqui a la nostra escola superior anomenada “Sexisme i violència de gènere en la història de la música”. A l’acte es farà una xerrada, per blocs de gèneres musicals, sobre l’abús de la dona i un debat obert i participatiu sobre l’abús a figures femenines en quant a la seva carrera artística: Britney Spears, Amy Winehouse, Tina Turner i més dones que han estat coartades i coaccionades durant la carrera sense poder tenir llibertat d’elecció.


Quan i On –

Dimarts 22 de novembre – 18 h ➞ Centre Cívic Font de la Guatlla (C/ Rabí Ruben, 22 – Barcelona) / Com arribar-hi?
Dijous 24 de novembre – 18:30 h ➞ Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc (C/ Creu Coberta, 104 – Barcelona)Com arribar-hi?
Divendres 25 de novembre – 11:30 h ➞ Auditori de CSM Jam Session (Accés per C/ Valls amb C/ Amposta – Barcelona)Com arribar-hi?

 

 Entrada

Gratuïta – Aforament limitat:
Inscripcions pel Centre Cívic Font de la Guatlla: tlf: 93 424 85 06
Inscripcions pel Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc: dte03_personesiterritori@bcn.cat
Sense inscripció prèvia per a CSM Jam Session

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share