S’INAUGURA L’ESPECIALITAT DE SONOLOGÍA, Jam Session - Barcelona

S’INAUGURA L’ESPECIALITAT DE SONOLOGÍA

S’INAUGURA L’ESPECIALITAT DE SONOLOGÍA

 

L’ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA JAM SESSION juntament amb MICROFUSA, inauguren el TÍTOL SUPERIOR DE MÚSICA amb especialitat en Sonologia en l’àmbit de les Noves Tendències, Rock i Músiques Urbanes.

Es tracta d’un títol oficial atorgat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquest títol és equivalent a tots els efectes, a un títol de Grau Universitari, homologat al Govern d’Espanya.

El curs s’imparteix a l’escola JAM SESSION.

 

· Sonologia

És l’especialitat dels estudis superiors de música, que relaciona els coneixements dels instruments acústics i els electrònics amb la creació sonora.

El titulat en aquesta especialitat serà capaç de treballar en entorns professionals com la producció musical, l’enregistrament d’àudio i la post-producció. També disposarà de les habilitats necessàries per dirigir i crear peces musicals i / o audiovisuals en què la tecnologia sigui present.

La unió entre Jam Session i Microfusa dota el curs d’una suma de rigor acadèmic, experiència i instal·lacions, per oferir als nostres alumnes la més completa formació musical, tècnica i artística.

El professorat d’aquests Estudis Superiors està qualificat i disposa d’una gran experiència i reconeixement en tots els entorns professionals relacionats amb cadascuna de les matèries.

Els recursos proporcionats als alumnes permeten treballar amb un extens equipament en tots els entorns, podent fer: sonoritzacions de concerts, creacions musicals digitals, vídeo-clips, esdeveniments de música electrònica, sessions de DJ i VJ, música per a videojocs i animació …

 

* Descarrega el Díptic Informatiu Online  AQUÍ

 

 

Share