16/12/22  ✪  MASTERCLASS DE GUITARRA AMB KIKO SHRED, Jam Session - Barcelona

16/12/22 ✪ MASTERCLASS DE GUITARRA AMB KIKO SHRED


El proper dimarts 28 de febrer, a les 18:30 h, ens visitarà el virtuós guitarrista brasiler Kiko Shred per impartir una masterlass de guitarra a l’auditori del nostre Centre Superior de Música Jam Session. Aprofitant que al març es troba de gira per Barcelona, ens oferirà una classe magistral on ens parlarà de la seva tècnica increïble, respondrà preguntes i tocarà alguns temes acompanyat d’alumnes del superior.

Kiko Shred va començar a tocar la guitarra el 1993, va estudiar amb grans guitarristes i va formar part d’innumerables bandes, arribant a tocar amb artistes de la talla de Blaze Bayley (Iron Maiden), Udo Dirkschneider o Leather Leone.
Va iniciar oficialment la seva carrera en solitari amb l’àlbum “Riding the Storm” el 2015, alhora que s’unia a la banda llatinoamericana de l’ex Judes Priest, Tim Ripper Owens. Kiko Shred va continuar la seva carrera en solitari amb el segon àlbum “The Stride” el 2017, mentre s’intensificaven les gires internacionals. Aquest mateix any Kiko feia la seva primera gira en solitari a Mèxic, país que ja havia visitat amb Tim Owens, aquesta vegada per promocionar el seu segon àlbum en solitari.
El 2018 Kiko Shred va desenvolupar un treball important en la seva carrera, va tornar a Mèxic per acompanyar el llegendari vocalista Michael Vescera (ex Yngwie Malmsteen / Loudness). També el 2018 inicia la producció del seu tercer disc titulat “Royal Art” sota la producció d’Andria Busic, llançant-lo el 2019 a Brasil (Heavy Metal Rock Records), Estats Units, Canadà, Europa, Japó i Corea (RFL Records – EUA); comptant amb el seu primer concert de Kiko Shred Band a l’estranger, realitzat a Metal Fiesta del Oasis a Xile.
El 2019 va tocar en dues gires per Sud-amèrica amb el llegendari vocalista Tim Ripper Owens. A principis de 2020 va realitzar la seva quarta gira mexicana impartint clínics i tallers a la Facultad de Bellas Artes (Querétaro-Mèxic), la Escuela de Música de Tijuana i la Sala Atonal de clínics a la Ciutat de Mèxic, tornant al Brasil al març, just abans del tancament de fronteres.
El 2021 Kiko Shred llança el seu nou àlbum, “Rebellion”, el quart àlbum d’estudi com a guitarrista. El disc està editat amb 3 videoclips: “Rebellion”, “Information War” i “Mirror”. L’àlbum Rebellion va atorgar a Kiko un contracte amb el tradicional segell alemany Pure Steel Records per a un llançament mundial sota el nom “Kiko Shred’s Rebellion”.
En el mateix any llança el seu primer curs online, “Tècnicas de Rock & Metal”, que té una gran repercussió, inscrivint a estudiants de diversos països.
El novembre del 2021, Kiko s’uneix a la llegendària banda paulistana de heavy metal VIPER, la primera banda del famós vocalista brasiler André Matos, tocant el show debut de la nova formació al Club Carioca. El 2022 és escollit per l’enquesta de la revista Roadie Crew com el tercer millor guitarrista brasiler i continua actuant amb VIPER a tot Brasil, inclòs el gran festival Rock in Rio. A finals de 2022 Kiko és convidat a participar en concerts amb Fábio Lione ( Rhapsody / Angra).
El 2021 Kiko Shred es va unir a la banda espanyola Death Keepers per invitació del guitarrista Eddy Gary, a més d’Eddy, Death Keepers compta amb altres excel·lents músics com el llegendari vocalista Michael Vescera, el baterista Abel Sequera o el baixista Marfi Gentilini. La gira Death Keepers està programada per a març de 2023.
Actualment, també es prepara per als shows internacionals per a la gira VIPER i Angra el 2023 al Brasil.Quan –

Dimarts 28 de febrer – 18:30 h

 

On –

Auditori – Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Accés lliure per a tot l’alumnat i professorat dels Centres Educatius Jam Session
10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share