28/09/17  ✪  MASTER CLASS AMB SZILARD BANAI, Jam Session - Barcelona

28/09/17 ✪ MASTER CLASS AMB SZILARD BANAI

DIJOUS 28 DE SETEMBRE – 20:00 H

master class

Sala Vintage – Escola Superior de Música Jam Session

 

L’objectiu principal de la Master Class de Szilard Banai és transmetre la seva filosofia a l’hora d’entendre la interpretació i composició tant a la bateria com en la música.

Durant la classe mostrarà les tècniques que utilitza i en les que li agradaria introduir i aprofundir en el coneixement del concepte “Open Handed”, utilitzant els costats dret i esquerre indistintament com a líders a l’hora de tocar.

Szilard se centra en el so i en el com tocar els diferents elements de l’instrument. El seu objectiu és construir una expressió il·limitada en aquest instrument.

La Master Class també inclou algunes i actuacions en solitari i sobre temes play-along per exemplificar les seves explicacions.

La dinàmica de la classe es basarà en gran mesura en les preguntes i interessos del públic.

· BIOGRAFIA:

Szilard Banai és un dels bateries més sol·licitats a Hongria. Ha gravat més de 60 discos de diferents estils. Szilard toca: Jazz, Rock, Pop, Fusion i Músiques del Món. Diversos dels seus àlbums tenien nominacions i va guanyar premis a Europa i als Estats Units.

Ha tocat amb Steve Hackett, Vinx, David Murray, Gulli Briem… Szilard i Gulli Briem van realitzar un projecte de duet de tambor, que es diu Drumemotion. Szilard també està treballant amb el seu propi grup i en el seu propi àlbum com a productor i compositor. Ha estat contínuament viatjant amb la banda Djabe per tot el món. La banda va tocar en 42 països en els últims anys.

Djabe normalment toca en grans festivals com: Xerox Jazz Fest Rochester New York, Pori Jazz Fest, Kaslo Jazz Fest Canadà, Stockholm Jazz Fest, Dubai Jazz … Els seus àlbums s’han llançat a Tailàndia i estan disponibles a Japó i als EUA.

Els seus premis inclouen: Golden Drumstick (2009), Emerton Award (2001), Gramafon Award (2012), Prince Award (2003), Paiste International endorser (2011), Mapex International endorser (2013) i Vic Firth International endorser (2014).

Szilard és musicalment influenciat per: Michael Jackson, Chick Corea, Keith Jarrett, Jeff Lorber, Snoop Dogg, Warren G i Chris Rea.

Bateristas que van donar una opinió positiva en els mitjans sobre ell: Billy Cobham, Dave Weckl, Alex Acuna, Steve Gadd, Kennedy, Carter Beauford, Gary Novak, Kenny Aronoff.

“Szilard Banai és un dels més grans bateristes del planeta, el seu enfocament és el d’un moll en espiral, com una cobra llista per atacar en els llocs més inesperats, té una mena d’energia cinètica que creua gèneres … part de Rock, part de Jazz … una col·lisió fabulosa d’estils. “- Steve Hackett

 

· Més informació a: szilardbanaimusic.comShare