23/10/22  ✪  LUDOVICO MONK – ÒPERA INOBLIDABLE CONTRA L’ALZHEIMER, Jam Session - Barcelona

23/10/22 ✪ LUDOVICO MONK – ÒPERA INOBLIDABLE CONTRA L’ALZHEIMER


El proper diumenge 23 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc al Casinet d’Hostafrancs el concert solidari «Òpera Inoblidable contra l’Alzheimer», organitzat per Daniel Muñoz, l’Associació Projecte Òpera pel Foment de la Lírica i el Centre Superior de Música Jam Session.

Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament als projectes de recerca científica per a la superació de la malaltia d’Alzheimer que promou la Fundació Pasqual Maragall.
Amb el donatiu de 20 euros d’entrada al concert solidari s’inclou un còctel i un pastís de benvinguda per cortesia d’Abdò Florencio i els comerciants del barri de la Marina de Barcelona.

En aquest esdeveniment comptarem amb el duet Ludovico Monk, que ens oferirà una actuació on interpretaran de forma contemporània àries dòpera clàssica a piano i veu.
Ludovico Monk han portat el repertori clàssic de l’òpera del teatre al pub, acostant-lo a la música de club moltes vegades. El 2009 van llançar l’àlbum “El Viaje Secreto” i el 2019 van publicar “Cartas Secretas”. Tots dos llançaments, publicats per Jam Session Records, es poden trobar a la venda a diversos portals digitals, com Spotify, Amazon, Itunes, etc.


Quan –

Diumenge 23 d’octubre – 18 h

 

On –

Casinet d’Hostafrancs
Carrer del Doctor Triadó, 53 – Barcelona
Com arribar-hi?

 

 Entrada –

Donatiu de 20 € – Reserva la teva entrada
Inclou còctel i pastís de benvinguda

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share