03/03/20  ✪  LABORATORI DE GUITARRA AMB ISAIAH MITCHELL, Jam Session - Barcelona

03/03/20 ✪ LABORATORI DE GUITARRA AMB ISAIAH MITCHELL


 

Isaiah Mitchell és actual membre de The Black Crowes, un reconegut grup nord-americà de hard rock que rep les seves influències de la música rock dels 60 i 70 i de el blues dels Estats Units.

Fa trenta anys, The Black Crowes, dirigit pels germans Chris i Rich Robinson, va llançar el seu àlbum debut Shake Your Money Maker. L’àlbum va ser, com va descriure Rolling Stone«una festa de guitarres que combina la crisi del rock sureny i l’actitud anglosaxona». En un moment en què els periodistes ploraven la mort del rock quan el pop cursi i l’hair metal dominaven les llistes, The Black Crowes va sorgir d’Atlanta per ressuscitar-ho. L’àlbum de blues-rock que porta per títol un homenatge a la llegenda del blues Elmore James, va ser doble platí en el seu primer any. The Melody Maker els va coronar com «La banda de Rock’n’Roll més gran de món».

En els seus primers anys, The Black Crowes havia fet gires amb llegendes de el rock, com AC/DC, Robert Plant, Aerosmith i ZZ Top. La seva història té els denominadors comuns de qualsevol banda famosa: mals acords discogràfics, addiccions, ruptures de banda, gires èpiques amb entrades esgotades (inclosa una en què Jimmy Page es va unir a la banda), matrimonis i divorcis… tot això mentre llancen prolíficament vuit àlbums, quatre àlbums en viu i venent més de 35 milions de discos.

Mitchell també és el guitarrista oficial de Earthless des dels seus inicis. Una banda de rock psicodèlic, majoritàriament instrumental, de San Diego (Califòrnia), formada en 2001. Va llançar el seu primer àlbum, Sonic Prayer, a través de Gravity Records en 2005. El seu segon àlbum, Rhythms from a Cosmic Sky, va ser llançat el 2007 a través de Tee Pee Records.

Isaiah canta ocasionalment, però la música de Earthless és principalment instrumental i presenta llargues cançons semi-improvisades basades en el rock clàssic, rock psicodèlic, jazz i krautrock.


· Quan · 

Dimarts 3 de març – 13h

· On · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula 01 (Auditori)


Laboratori obert per a tots els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session, i obligatori per als alumnes matriculats de guitarra com a primer instrument a l’ESM Jam Session.

10 € per a la resta d’assistents.

Share