19/04/17  ✪  LABORATORI AMB CARLES BENAVENT, Jam Session - Barcelona

19/04/17 ✪ LABORATORI AMB CARLES BENAVENT

El passat dimecres 19 d’abril vam tenir el plaer de rebre a la nostra Escola Superior de Música Jam Session al reconegut baixista CARLES BENAVENT, que va realitzar un laboratori de baix exclusivament per als alumnes del nostre centre.

El laboratori es va realitzar a l’Aula 9 (Vintage), de 13:00 a 14:00 h, coincidint amb el laboratori de baix que imparteix habitualment el nostre professor Rafa Escoté.

· BIOGRAFIA:

Carles Benavent està considerat com un dels millors baixistes del món, i és conegut per acompanyar, gravar importants discografies i realitzar gires per tot el món durant moltíssims anys amb artistes de la talla de Paco de Lucía i Chick Corea, i col·laborar amb el mateix Miles Davis i Quincy Jones.

Però la carrera del nostre convidat no s’acaba aquí, Carles Benavent té una llarga llista de col·laboracions discogràfiques amb artistes internacionals de primer nivell en el camp com el jazz, la fusió o el flamenc, i és considerat per molts com el precursor, al costat de Paco de Lucía, del gènere flamenc-fusió.

Entre la seva discografia seleccionada (des de 1972 fins a l’actualitat) cal destacar una gran varietat de produccions i col·laboracions al costat de reconeguts artistes i grups com: Màquina!, Música Urbana, Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Joan Manuel Serrat, Jorge Pardo, Chick Corea, Miles Davis, Quincy Jones, Gil Goldstein, Jazzpaña i Tino di Geraldo.

· Més informació a: carlesbenavent.info


· Deixem l’enllaç d’una interessant i llarga entrevista sobre la seva primera visita, fa 11 anys (també a l’abril), en la nostra Escola de Música Jam Session:

https://jamsession.cat/testimonial/carles-benavent


· Sessió fotogràfica del laboratori: https://goo.gl/mMkqyY


Share