ESM JAM SESSION & CDM GALICIA – CONVENI DE COL·LABORACIÓ, Jam Session - Barcelona

ESM JAM SESSION & CDM GALICIA – CONVENI DE COL·LABORACIÓ

ESM JAM SESSION & CDM GALICIA – CONVENI DE COL·LABORACIÓ

– centres vinculats –

 

El Centre de Música Moderna CDM de Ponteareas (Galícia) i l’Escola Superior de Música Jam Session (Barcelona), signaran un conveni de col·laboració pel qual, a partir d’aquest curs, tots els músics gallecs de Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències que ho desitgin podran ser avaluats a Ponteareas per professors del nivell superior per poder saber si estan preparats per enfrontar-se a les proves d’un centre de música superior d’Europa.

Per a això, un cop l’any, professors de l’Escola Superior Jam Session es desplaçaran al CDM de Ponteareas per realitzar proves de nivell, perquè després aquests puguin enfrontar-se amb garanties d’èxit a les proves d’accés dels diferents centres europeus.

Jam Session de Barcelona és l’única escola superior de Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències existent a tot Espanya.

 

· Concert

Amb motiu de la signatura d’aquest conveni de col·laboració, el dilluns, 3 d’octubre es va celebrar un concert a l’auditori de Pontearesa al qual va assistir l’equip directiu de l’Escola Superior Jam Session de Barcelona i van actuar professors del CDM de Ponteareas, abordant un repertori variat de Rock, Latin, Fusió, Soul i Jazz.

A més, en l’última part del concert va actuar el director de Jam Session, Luis Blanco, vocalista que ha estat acompanyat per bateristes com Ian Paice (Deep Purple) i Vinny Appice (Black Sabbath / Va donar).


· NOTICIA ORIGINAL PUBLICADA PER ·

        ESM JAM SESSION & CDM GALICIA – CONVENI DE COL·LABORACIÓ, Jam Session - Barcelona

‣ VEURE NOTICIA ORIGINAL AQUÍ

 

Share