Elisabeth Ventura • Directora gerent, Jam Session - Barcelona

Elisabeth Ventura • Directora gerent

Fundadora i gerent des de 1998 de l’Escola de Música Jam Session. Destaca la seva emprenedoria i la seva capacitat de fer possibles diferents projectes nacionals i internacionals.

A partir del 2012 va dirigir i va posar en marxa l’autorització i obertura del centre oficial Escola Superior de Música Jam Session. En 2014 es converteix en la responsable de l’única titulació superior en l’àmbit del rock, músiques urbanes i noves tendències.

La seva trajectòria professional, a part de la gerència, ha estat l’organització de cursos, seminaris, concerts, festivals i altres activitats de caràcter nacional i internacional. Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la indústria musical i els seus 360 graus (manager, road-manager, regidora d’escenari, booking, etc).

Productora executiva de la primera gira de rock a Cuba i dels primers concerts de rock en algunes ciutats secretes de l’antiga Unió Soviètica, on mai s’havia escoltat aquest estil musical en directe.

Promotora del segell Jam Session Records i el seu management.

Ha exportat el programa d’estudis de l’Escola de Música Jam Session a altres escoles de Catalunya i Espanya.

És activista del seu entorn comunitari, de barri i de districte, participant en nombroses entitats i plataformes veïnals: Associació de Veïns i Veïnes Font de la Guatlla, Plataforma Jardí de l’Estació de Magòria, Associació Cultural Salvem La Música (guanyadora dels Premis Sants-Montjuïc 2020)… També ha sigut pregonera a les festes majors del barri Font de la Guatlla al 2011.

Ha creat una escola inclusiva i preocupada per formar en valors amb respecte entre iguals.

Ha aconseguit fer convenis per a beques amb l’AIE, Fundació SGAE, Barcelona Activa, Levi ‘s Music Project i va formar part de la taula que va arribar a les beques ICUB per a escoles autoritzades.

Ha estat durant 17 anys membre de la junta directiva d’EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada Autoritzades de Catalunya), secretària durant quatre anys de la junta de la FEEM i sòcia de la REEM.

És llicenciada en Història i Geografia, amb un màster en Pedagogia i estudis universitaris en Arxivística, Biblioteconomia i Antropologia.

Coordinadora dels diferents plans d’estudis de música dels Centres Edutatius Jam Session i a el mateix temps mare de família.

Actualment és la Directora General dels Centres Educatius Jam Session i presidenta de la Fundació Jam.

Share