1a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE, Jam Session - Barcelona

1a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE


Ens complau anunciar el nostre conveni de col·laboració amb la Fundació SGAE, iniciant la 1a convocatòria de beques amb bonificacions de matrícula per als nostres estudis superiors de música, i amb una dotació econòmica distribuïda en 3 beques de 1.000 €.

Tot l’alumnat de l’Escola Superior de Música Jam Session que estigui interessat podrà presentar-se a la convocatòria a través d’un formulari d’inscripció, obert del 9 de juliol al 24 de setembre de 2021.


La Fundació SGAE desenvolupa activitats culturals, socials, assistencials i promocionals per donar suport a l’autoria, la creació i la cultura de les persones sòcies de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), les quals pertanyen als sectors de les arts escèniques, la música i l’audiovisual.

Els objectius de la Fundació SGAE són donar suport a l’autoria i la creació, vetllar pel respecte als drets d’autor, i posicionar i promoure socialment l’autoria com a element clau del sector cultural. Les línies socials d’actuació de la Fundació SGAE se centren en oferir beques i ajuts que fomentin el desenvolupament professional i formatiu de les sòcies i els socis, i en la realització de plans d’assistència social.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ I BASES DE LA CONVOCATÒRIA 

1a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE, Jam Session - Barcelona


Share