5 MARZO  ✪  CONCIERTO-CLINIC CON REGGIE WASHINGTON, Jam Session - Barcelona

5 MARZO ✪ CONCIERTO-CLINIC CON REGGIE WASHINGTON

CONCERT-CLINIC AMB REGGIE WASHINGTON

– diumenge 5 de març –

 


 

El proper diumenge 5 de març, a partir de les 19:00 h, tindrem el plaer de rebre a la nostra Escola Superior de Música Jam Session al reconegut baixista REGGIE WASHINGTON, que que realitzarà un concert-clínic al costat d’alumnes i professors d’ESM Jam Session.

 

· BIOGRAFIA:

Reggie va ser un participant clau en la revolució del Jazz Modern dels anys 80 i 90. Es va fer conegut com a director de gira, gravant i tocant amb Steve Coleman, Branford Marsalis, Roy Hargrove, Chico Hamilton, Oliver Lake, Cassandra Wilson, Don Byron , Jean-Paul Bourelly, Lester Bowie i Ronald Shannon Jackson.

En 2005 va començar a fer exitoses gires amb les seves pròpies bandes. Es tractava d’una barreja de músics nord-americans i europeus com Ravi Coltrane, Gene Lake, Stéphane Galland, Jef Lee Johnson, Erwin Vann, Jacques Schwarz-Bart, EJ Strickland, Jozef Dumoulin, Skoota Warner, Matthew Garrison, Marcus Strickland, Poogie Bell i Ronny Drayton.

Reggie és un versàtil músic de 360 ​​graus, toca Jazz, Funk, R&B, Blues, World i Música Experimental amb una energia natural i contagiosa. Les seves línies de baix són sofisticades i explícites. És diligent en el seu treball i gaudeix barrejant a persones de diferents cultures com una manera de millorar la música, aprenent dels altres i compartint idees.

Acualmente Reggie es troba de gira amb Archie Shepp, Lisa Simone, Jacques Schwarz-Bart, Wallace Roney, els Headhunters, Alex Tassel, Dana Leong, Hervé Samb, la nova banda de Brian Jackson “Homenatge a Gil Scott Heron”, Rokia Traoré, Randy Brecker, Stanley Jordan i la diva de l’evangeli Liz McComb.

 

· Més informació a: reggiewashington-official.com

 


 

· Entrada · 

Entrada gratuïta per a alumnes, professors i associats dels Centres Educatius Jam Session *

10 € per a la resta d’assistents *

*  Per confirmar l’assistència cal enviar un correu indicant nom + acompanyants a  jamsessionsuperior@gmail.com

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session

Aula 9 “Aula Vintage”

Carrer Valls s/n (esquina con C/ Amposta) – Barcelona

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

 

 
 

Share