3. Pagament de la inscripció

3. Pagament de la inscripció

 

A causa de la situació excepcional que estem vivint, les dates que us avancem poden ser provisionals i subjectes a canvis.

CANVIS EN LA GESTIÓ ADMINISTRATIVA I EN LA REALITZACIÓ DE LES PROVES D’ACCÉS  PÀGINA DE LES PROVES D’ACCÉS DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ


 

El preu de la inscripció a les proves d’accés és de 90 €.

L’alumnat de Jam Session, les escoles d’EMIPAC, ACEM i associades als nostres centres educatius tindran un 25% de descompte: 67 €

  • Consulta les escoles d’EMIPAC AQUÍ
  • Consulta les escoles d’ACEM AQUÍ
  • Consulta les escoles associades als nostres centres educatius AQUÍ

El pagament s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària al següent número de compte:

Compte del BBVA – Titular: Jam Session EM, S.L.

ES74-0182-9303-13-0200008784

Es necessari posar en CONCEPTE: Proves d’accés i Nom del Candidat.

Un cop realitzat l’ingrés s’ha d’enviar el justificant de pagament (escanejat, captura de pantalla, pdf, jpeg o png), juntament amb la resta de documentació compulsada, a superior@jamsession.cat.


· Nota:

Un cop abonat l’import de la inscripció per a la prova d’accés no es realitzaran devolucions.

Si no es presenta un nombre d’aspirants suficient per poder obrir l’especialitat, no es realitzaran les proves d’accés i es tornarà l’import íntegre de les mateixes.

Si no es completa el nombre d’aspirants aprovats per poder obrir l’especialitat, es tornarà la meitat de l’import abonat de les proves d’accés.

Els aspirants que hagin abonat l’import de la inscripció per accedir a les proves d’accés al juny, si per alguna circumstància decideixen traslladar-la a setembre, hauran d’abonar la meitat de l’import de la inscripció com a suplement.

Share