13/05/15  ✪  UNA CLASSE-CONCERT AMB RICCARDO MASSARI & TARKAMPA, Jam Session - Barcelona

13/05/15 ✪ UNA CLASSE-CONCERT AMB RICCARDO MASSARI & TARKAMPA

El passat dimecres 13 maig 2015 a les 10:00 h, el nostre professor d’acústica, Ricardo Massari va realitzar una Classe-Concert a l’auditori de l’Escola Superior de Música Jam Session, aprofitant l’activitat del seu Mini-Tour a Barcelona amb el grup Tarkampa (Antic Teatre – 12 de maig i XXIII Guitarres – 13 de maig).

En aquesta Classe-Concert es va oferir una xerrada, al costat d’un concert molt avantguardista i innovador que es va dur a terme amb percussió electrònica de Wavedrum Korg en conjunt amb sintetitzadors originals programats amb músiques improvisades, combinades amb veus i tècniques inusuals com a element de la nostra música comuna .

 

· Membres:

Riccardo Massari (Professor d’ESM Jam Session): Veu Principal – Electrònica & Tarcordium.
Francesco Sguazzabia: Wavedrum Korg.
Special_Guest – Guillermo Gonzales: Tècniques vocals inusuals (multifònics, Mongolian Chant, etc.).

 

· Biografia de Riccardo Massari:

 

Formació: Sonologia al Koninkljik Conservatorium d’Holanda i en el mateix centre, obté el Diploma Bachelor of Music en Composició i Diploma Bachelor en Composició Vocal. Diplomat en composició i instrumentació per a banda.

Experiència: Les seves composicions han estat estrenades a tot el món per: Marcel Warm, Ric Sims, Cristin Wilbolz, Adriano Ambrosini, Saverio Tasca, Royal Ensemble, Trio Kandinsky, Jean Pierre Dupuy, Fernando Dominguez (Ensemble Tres), Sonsoles Alonso i Logos Foundation Automata Orchestra (Gent).

Composicions publicades:

Berben (Itàlia)
JDK Creamgarden (Països Baixos)
Subliminaltape Club (Països Baixos)
Ars Harmonica (Espanya)
ICTUS (USA)
La seva obra s’uneix i es relaciona amb l’art visual, el teatre i la poesia. La seva carrera com a compositor de música contemporània i executor en directe s’emmarca en la línia del Music Art. Utilitza el Piano, els instruments electrònics i electracústicos i ha creat també instal·lacions sonores i visuals.

També és fundador del Laboratori Experimental anomenat LIVE MUSIC CINEMA. Una producció totalment innovadora i avantguardista, en la qual es combina música experimental en directe, projeccions de visuals i cinema d’autor.

Sota el nom de TARKAMPA, Riccardo Massari ens mostra el seu propi projecte en el qual es fusionen elements musicals com sintetitzadors i el TACORDIUM (un instrument inventat per ell) ambientat amb cinema independent, i al costat de l’estreta col·laboració de ZERO HOUR FILMS.


13/05/15  ✪  UNA CLASSE-CONCERT AMB RICCARDO MASSARI & TARKAMPA, Jam Session - Barcelona   13/05/15  ✪  UNA CLASSE-CONCERT AMB RICCARDO MASSARI & TARKAMPA, Jam Session - Barcelona
Share