12/23  ✪  SONS DE CIUTAT 2023-24 A BARCELONA, Jam Session - Barcelona

12/23 ✪ SONS DE CIUTAT 2023-24 A BARCELONA


Arriba la 2a edició nadalenca de Sons de Ciutat. Música en viu a barris, comerços, mercats, places i carrers. Una proposta cultural i comercial que s’estén al voltant dels deu districtes de la nostra ciutat.
Músiques diverses com el jazz, indie, clàssica, pop, rock, funk, soul o electrònica ompliran la ciutat aquest nadal amb més de 100 concerts de formacions locals que representen la riquesa artística de la nostra ciutat.
Sons de Ciutat vol ser un acte de complicitat entre el comerç i la cultura, un regal musical per a vianants i compradors, i un espai d’exhibició del talent musical local.
Una sèrie d’esdeveniments musicals que es duran a terme gràcies a la complicitat de Primavera Sound, Sónar, Say it loud, BAM, MIRA, Jam Session, ESMUC, Taller de Músics, Liceu, Terrats a Cultura, Fundació Opera a Catalunya i Fundació Victòria dels Àngels.


Programació amb els grups de Jam Session –

 

Oaks & Fahia
Banda de rock simfònic i progressiu, de creativitat lliure i lletres filosòfiques. Una música amb clares influències de les dècades dels seixanta, setanta i vuitanta. Formació sorgida de les aules del Centre Superior de Música Jam Session.
09/12/23 – 18 h ➤ Plaça Sant Pere (Ciutat Vella)
16/12/23 – 12 h ➤ C/ Diputació amb C/ Tarragona (Sants-Montjuïc)
24/12/23 – 12 h ➤ Plaça del Garrigó (Nou Barris)

 

Les Testarudes
Nou dones que fan música, nou músiques que són dones. És necessari crear espais de visibilitat musical femenina. Diversos projectes en un: qualitat artística, pol de reivindicació femenina, font de coneixement i cultura musical. Un relleu generacional anhelat a l’escena de la música jamaicana que es delecta amb els clàssics de les dones de la música.
29/12/23 – 18 h ➤ Plaça del Raspall (Gràcia)

 

☞ Dins del festival nadalenc també recomanem el showcase Reggae per Xics, enfocat per als més petits.
Actuaran a Plaça Catalunya els dies 16, 17, 22, 23, 24, 27, 28, y 29 de desembre, a les 13 h.

 

ⓘ Consulta la programació completa de Sons de Ciutat a: barcelona.cat/sonsdeciutat


 Entrada –

Concerts gratuïts i oberts per a tots els públics

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share