16/12/22 ✪ MASTERCLASS ONLINE DE BATERIA AMB CARLOS GAMÓN, Jam Session - Barcelona

16/12/22 ✪ MASTERCLASS ONLINE DE BATERIA AMB CARLOS GAMÓN


El proper divendres 16 de desembre a les 12 h, comptaren amb la presència d’un baterista dels grans. Carlos Gamón impartirà una masterlass online de bateria a l’auditori del nostre Centre Superior de Música Jam Session.

Amb vint-i-cinc anys, Carlos grava un disc per a Emi amb Pedro Andreu (Héroes del Silencio) i un any més tard es trasllada a viure a Madrid. Comença a treballar amb el grup Amaral a “Una pequeña parte del mundo”, amb els quals gira per tot Espanya i Amèrica del Sud des de l’any 2000 fins al 2007.
El 2008 és requerit pel Canto del Loco, als quals acompanya en la seva multitudinària i exitosa gira “Personas” (2008/2009). Enregistrant també tots els seus discos i acompanyant a Dani Martín fins al 2014 a les seves gires en solitari.
El 2015 gira amb Amaia Montero presentant el seu tercer disc en solitari “Si Dios quiere, yo también”.
El 2016/17 gira amb Coti, La Orquesta Mondragón i La Noche Movida (acompanyant a Jaime Urrutia, Alejo Stivel, Nacha Pop, Tam Tam Go i Pablo Carbonel dels Toreros Muertos).
El 2017 forma part de la banda que gravarà per a TVE l’Homenatge a Cecilia, “Mi querida Cecilia”, on acompanya artistes com Ana Belén i Victor Manuel, Marilia, Mikel Erentxun, Coque Malla, India Martínez, Pasión Vega, Soledad Jiménez, David De María o José Mercé.
El 2018/19 combina les gires de Coti, Javier Gurruchaga i La Mondragón amb La gira de Miguel Ríos, Symphonic Ríos.
El 2019 forma part de la Banda Base per al concert Love the Twenti’s 2000, que es realitza a Ifema per a més de 30.000 persones, acompanyant en directe a El sueño de Morfeo, Alex Ubago, Coti, Andy & Lucas, Taxi, etc.
El 2020/22 gira Amb David Otero amb el seu disc “Otero y Yo”, combinant amb concerts de Coti i Javier Gurruchaga i La Orquestra Mondragón.
Paral·lelament, en aquests anys, ha gravat i ha acompanyat en directe artistes com David Demaría, Vanesa Martín, India Martinez, Hevia, Carmen París, Najwa Nimri y Carlos Jean, Coti, El Pescao, Amaral, Dani Martín, El canto Del Loco, Javier Gurruchaga y La Orquesta Mondragón, David Otero, Ana Guerra, Dani Fernandez, Cepededa, Andrés Suarez, Cristina Rubio, Ana Belén, Fon Román, Pablo Perea, Pilar Jurado, Los Peces, La Loca María, Extraños en el Paraíso, Arturo Soriano, David Angulo, Celia Vergara, Hernan Romero

Des de 1999 és endorser internacional de plats Zildjian i pegats Evans. Des del 2008 endorser de baquetes Wincent, caixes Rasch Drums i des del 2017 endorser de microfonia Beyerdinamic i fundes de bateries Ahead Armor. Després de col·laborar 20 anys amb bateries DW, actualment és endorser de bateries Grescth.

El 2020 crea l’estudi de gravació La Navata, una sala dissenyada i equipada exclusivament per a l’enregistrament de bateries online. Des de la seva obertura fins ara grava un munt de cançons per a productors i artistes com David Otero, Ana Belén, Celia Vergara, Cristina Rubio, Boja Montenegro, Marc Rasa, Roberto Bazán, Diego García, David San José, Tato Latorre o David Santiesteban, entre altres reconeguts músics.


🥁 Contingut de la masterclass online:

 • Presentar la sala i l’equipament.
 • Com distribueixo el temps i m’organitzo per gravar des de casa.
 • Armar sessió.
 • Completar amb estructura, mapes de tempos, etc.
 • Treballar la cançó.
 • Xequejar senyals, micros, ganàncies, etc.
 • Enregistrar.
 • Escoltar tomes.
 • Editar.
 • Enviar.
 • Parlar del So.
 • Com es toca per gravar, la meva experiència en els estudis de gravació i en el meu Home Studio.
 • La meva relació amb els productors.
 • Com preparo un repertori per girar, l’equip, etc.


Quan –

Divendres 16 de desembre – 12 h

 

On –

Aula 7 – Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Accés lliure per a tot l’alumnat i professorat dels Centres Educatius Jam Session
10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share