12/11/21  ✪  MASTERCLASS DE BATERIA AMB PETER SZENDOFI, Jam Session - Barcelona

12/11/21 ✪ MASTERCLASS DE BATERIA AMB PETER SZENDOFI


El proper divendres 12 de novembre, visitarà l’Escola Superior de Música Jam Session el reconegut baterista Peter Szendofi per impartir una masterclass i mostrar-nos les seves tècniques més avançades.

Peter Szendofi és un dels bateries més contractats a Hongria. Ha tocat en uns 220 àlbums des de 1992 i ha actuat en festivals per Europa, Estats Units i Àsia, tocant una gran varietat d’estils musicals.
Ha impartit masterclass i actuacions en solitari a Los Angeles, Macau, Corea del Sud, Guatemala, Tailàndia, Singapur, Itàlia, Rússia, Finlàndia, Alemanya, Regne Unit, Irlanda, Suïssa, Eslovàquia, República Txeca, Transilvània, Països Baixos, Alemanya i l’àrea de Nova York.

Ha participat en àlbums amb Eric Marienthal, James Morrison, Will Lee, George Whitty, David Friedman, Gary Willis, Oz Noy, Jerry Z, Tony Lakatos, Brandon Fields, Chris Hunter, Al Di Meola, Kip Reed, Shankar Lal, Ferenc Snetberger, Alegre Correa, John Gunther, Jojo Mayer i Tom Brechtlein.
Ha estat de gira diverses vegades amb el baixista de fama mundial Gary Willis i el saxofonista Brandon Fields, guanyador d’un Premi Grammy en 2005.

Peter és fundador i líder de la seva banda de jazz-fusió Fusio Group des de 1992, en la qual realitza funcions com a compositor i arranjador. També és fundador de Loop Doctors.
És membre del Drum Set Committee de la Percussive Arts Society (EEUU) des de 2013, Master Class Artist en Drummers Collective (Nova York) des de 2014 i professor visitant a Galileo University (Guatemala) i North Karelia University (Finlàndia).

Premis i reconeixements:

  • Primer premi: The Best Composer of the Competition at the Franz Liszt University and Bela Bartok Conservatory – 1986.
  • Premi Golden Drumstick – 2003 y 2004.
  • Premi Artisjus – 2001.
  • Premi Emerton (Music Award of the Hungarian National Radio And Television) – 2006.
  • Premi Fonogram (Association of All Hungarian Record Label). Premi a l’àlbum Loop Doctors-Gary Willis: “The Jazz Album Of The Year ʼ07” – 2007.
  • Segon premi Artisjus – 2021.

    


· Quan · 

Divendres 12 de novembre – 12 h

· On · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula 01 (Auditori)

· Entrada · 

Cal que tots els interessats en assistir a l’esdeveniment reservin la seva entrada. L’aforament és limitat.

RESERVA LA TEVA ENTRADA

☛ Entrada gratuïta per a tots els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session
☛ 10 € per a la resta d’assistents

Share