13/05/22  ✪  MASTERCLASS DE BATERIA AMB ANDRE MALLAU, Jam Session - Barcelona

13/05/22 ✪ MASTERCLASS DE BATERIA AMB ANDRE MALLAU


El proper divendres 13 de maig a les 12 h, tindrem el plaer de rebre a ESM Jam Session un baterista dels grans. Andre Mallau és professor honorífic de les nostres escoles de música des del 2003 i un veterà docent que ha exercit com a cap del departament de bateria al Conservatori de Perpignan (França), on ha programat “La setmana de la Bateria” durant diversos anys. També cal destacar la seva participació com a webmaster a Very Groove i la seva col·laboració com a endorser per a reconegudes marques com Santa Fe o Istanbul.
En la seva llarga carrera com a professor han passat per les seves mans un gran nombre d’importants bateristes a nivell internacional i ha realitzat diverses edicions amb tècniques i mètodes propis de bateria que avui dia utilitzen un quantiós nombre de centres educatius.

Andre impartirà una masterclass al nostre auditori que constarà de dues parts. Inicialment ens parlarà sobre la història i evolució de la bateria i els plats des de l’aspecte de fabricació, continuant amb un taller de ritmes on s’escoltarà un tema original i s’analitzarà la seva evolució, canviant mètriques, barrejant grups de notes i modificant la seva pulsació. Un taller on podran participar tots els assistents interessats, amb instruments o sense.


 

 Quan –

Divendres 13 de maig – 12 h

 

On –

Auditori Distrito Rock – Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Gratuïta per a tot l’alumnat i professorat dels Centres Educatius Jam Session
10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share