06/05/24  ✪  MASTERCLASS DE BATERIA AMB ANDRE MALLAU, Jam Session - Barcelona

06/05/24 ✪ MASTERCLASS DE BATERIA AMB ANDRE MALLAU


El proper dilluns 6 de maig a les 18:30 h, tindrem el plaer de rebre a CSM Jam Session un baterista dels grans. Andre Mallau és professor honorífic de les nostres escoles de música des del 2003 i un veterà docent que ha exercit com a cap del departament de bateria al Conservatori de Perpignan (França), on ha programat “La setmana de la Bateria” durant diversos anys. També cal destacar la seva participació com a webmaster a Very Groove i la seva col·laboració com a endorser per reconegudes marques com Santafe o Istanbul.
En la seva llarga carrera com a professor han passat per les seves mans un gran nombre d’importants bateristes a nivell internacional i ha realitzat diverses edicions amb tècniques i mètodes propis de bateria que avui dia utilitzen un quantiós nombre de centres educatius.

Andre impartirà una masterclass al nostre auditori, anomenada Total Update 3, en la qual podran participar tots els assistents interessats. Una classe magistral que té com a objectiu principal enfortir els conceptes bàsics de cara al futur i mostrar-nos un nou desenvolupament de coordinació cap a 4 veus, fraseig i improvisació en Latin 6/8.


 

Quan –

Dilluns 6 de maig – 18:30 h

 

On –

Auditori Distrito Rock – Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Gratuïta per a tot l’alumnat i professorat dels Centres Educatius Jam Session
10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share