20/10/21  ✪  MASTERCLASS DE BAIX AMB MIKI SANTAMARIA, Jam Session - Barcelona

20/10/21 ✪ MASTERCLASS DE BAIX AMB MIKI SANTAMARIA


El proper dimecres 20 d’octubre Miki Santamaria visitarà l’Escola Superior de Música Jam Session per parlar sobre slap i tapping, compartir la seva visió sobre l’aprenentatge i respondre les vostres preguntes.

Miki Santamaria és un baixista, productor musical i docent amb amplia trajectòria professional. Al llarg d’aquests anys ha cofundat, coproduït i tocat el baix a Doctor Prats, ha participat al musical Rock of Ages (EEUU), girat per Austràlia, Japó i Anglaterra amb Burn the Floor i aparegut a programes de televisió com Operación Triunfo, Bailando Con Las Estrellas, La Marató de TV3 i a l’homenatge a Michael Jackson I Want U Back.

A l’estudi ha treballat amb David Otero (El Canto del Loco), Arnau Griso, Els Amics De Les Arts, El Niño de la Hipoteca, Suu, David Ros, Bruno Oro, Drew De Four y Phredley Brown (Bruno Mars), d’entre molts altres.

Miki està molt actiu i compta amb un gran nombre de seguidors a les xarxes socials, especialment a Youtube, on són famoses les seves col·laboracions amb Davie504, Cooperdrummer o Anna Sentina. Els seus projectes més recents són Escuela de Bajistas i Escuela de Guitarristas.


   


· Quan · 

Dimecres 20 d’octubre – 12 h

· On · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula 01 (Auditori)

· Entrada · 

Cal que tots els interessats en assistir a l’esdeveniment reservin la seva entrada. L’aforament és limitat.

RESERVA LA TEVA ENTRADA

☛ Entrada gratuïta per a tots els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session
☛ 10 € per a la resta d’assistents

Share