LLIURAMENT DEL CERTIFICAT AUDIT – AQU · Departament d’Ensenyament · Consorci d’Educació · Generalitat de Catalunya, Jam Session - Barcelona

LLIURAMENT DEL CERTIFICAT AUDIT – AQU · Departament d’Ensenyament · Consorci d’Educació · Generalitat de Catalunya

 

LLIURAMENT DEL CERTIFICAT AUDIT

AQU · Departament d’Ensenyament · Consorci d’Educació · Generalitat de Catalunya

 


Ens complau anunciar que, després de diversos anys d’esforç lluitant per oferir uns estudis universitaris de la més alta qualitat, l’AQU (Agència per a la qualitat del sistema universitari), amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, el Consorci d’Educació i la Generalitat de Catalunya, ens farà entrega oficial del certificat AUDIT. Un sistema de garantia interna de qualitat del programa formatiu que impartim, amb la finalitat d’assegurar el màxim rigor pedagògic en els ensenyaments artístics superiors de música.

Aquest certificat suposa el més alt grau de reconeixement i competència al nostre programa d’estudis i a la seva tasca docent.

Des d’ESM Jam Session, felicitem a tot l’equip pedagògic dels nostres centres educatius, i en especial a Jeroni Pagan (Cap d’Estudis) i Gabi Mirabet (Cap del Departament de Saxo) pel seu gran esforç en aquest procés, però sobretot als estudiants, que durant tots aquests anys ens han donat forces per assolir aquesta fita.

LLIURAMENT DEL CERTIFICAT AUDIT – AQU · Departament d’Ensenyament · Consorci d’Educació · Generalitat de Catalunya, Jam Session - Barcelona

Share