LEVI’S MUSIC PROJECT A CENTRES EDUCATIUS JAM SESSION, Jam Session - Barcelona

LEVI’S MUSIC PROJECT A CENTRES EDUCATIUS JAM SESSION

LEVI’S MUSIC PROJECT A CENTRES EDUCATIUS JAM SESSION

 


Ens complau anunciar que la reconeguda marca Levi’s ® durà a terme el seu projecte musical Levi’s Music Project als nostres Centres Educatius Jam Session. Una iniciativa global que pretén ajudar a les noves generacions de músics a tot el món a impulsar la seva carrera.

En aquest projecte s’ha facilitat l’accés a un grup de 10 joves seleccionats per la fundació Xamfrà, centre de música i arts escèniques que treballa per la inclusió social en aquestes disciplines.
El curs, amb formació presencial 2 dies a la setmana, durarà en total 9 mesos. En aquests mesos els alumnes, guiats per 15 professors dels nostres centres educatius, es dedicaran a estudiar la música en profunditat, amb assignatures com Instruments, Cultura Musical o Banda, a més de diverses master class dirigides per la cantant barcelonina Rosalía i altres músics elegits per l’artista. El curs culminarà amb un concert que tindrà lloc a la sala Apolo de Barcelona, ​​on es presenciaran tots els progressos adquirits per aquests joves talents.

El projecte Levi ‘s Music Project, que va néixer a la ciutat de Nova York i en el qual han col·laborat músics com Alicia Keys, Skepta i el club de futbol St. Pauli, ha estat ideat per al llarg termini, de manera que hi haurà més edicions en els propers anys, tot i que de moment no està previst moure de Barcelona. En el pla internacional, la marca ja està planejant una edició a La Índia.


 

Share