L’Ajuntament de Barcelona visita l’Escola Superior de Música Jam Session, Jam Session - Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona visita l’Escola Superior de Música Jam Session

El 13 d’octubre del 2014 el Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i el regidor, el Sr. Jordi Martí i Galbís, acompanyats per l’Associació de Veïns Font de la Guatlla-Magòria amb el seu president al capdavant, Lluís Maté, van visitar l’Escola Superior de Música Jam Session, que ha estat reconeguda oficialment com a primera Facultat de Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències del país. L’objecte de la visita era conèixer de prop les instal·lacions, el personal docent i els primers alumnes que cursen aquests nous estudis superiors gestats al nostre districte.

En la visita, distesa però formal, es van recórrer tots els estudis d’enregistrament, l’auditori i les aules de pràctica musical, es van mostrar les darreres innovacions de producció digital, i també l’Estudi Vintage, amb instruments de col·leccionista pertanyents a l’època daurada del rock.

Des de Jam Session no podem més que agrair a tots els nostres col·laboradors que han aportat el seu ajut desinteressat en la creació d’aquesta nova escola superior, on s’han generat nous llocs de treball i una nova oferta educativa, a través d’aquesta nova especialització musical aprovada per la Generalitat de Catalunya i per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

Felicitats a tots i gràcies molt especialment a l’Associació de Veïns Font de la Guatlla-Magòria, a l’IES XXV Olimpíada, al Sr. Xavier Trias, al Sr. Jordi Martí i Galbís i a Lluís Maté!

Share