L’Ajuntament de Barcelona visita l’Escola Superior de Música Jam Session, Jam Session

L’Ajuntament de Barcelona visita l’Escola Superior de Música Jam Session

El 13 d’octubre del 2014 el Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i el regidor, el Sr. Jordi Martí i Galbís, acompanyats per l’Associació de Veïns Font de la Guatlla-Magòria amb el seu president al capdavant, Lluís Maté, van visitar l’Escola Superior de Música Jam Session, que ha estat reconeguda oficialment com a primera Facultat de Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències del país. L’objecte de la visita era conèixer de prop les instal·lacions, el personal docent i els primers alumnes que cursen aquests nous estudis superiors gestats al nostre districte.

En la visita, distesa però formal, es van recórrer tots els estudis d’enregistrament, l’auditori i les aules de pràctica musical, es van mostrar les darreres innovacions de producció digital, i també l’Estudi Vintage, amb instruments de col·leccionista pertanyents a l’època daurada del rock.

Des de Jam Session no podem més que agrair a tots els nostres col·laboradors que han aportat el seu ajut desinteressat en la creació d’aquesta nova escola superior, on s’han generat nous llocs de treball i una nova oferta educativa, a través d’aquesta nova especialització musical aprovada per la Generalitat de Catalunya i per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

Felicitats a tots i gràcies molt especialment a l’Associació de Veïns Font de la Guatlla-Magòria, a l’IES XXV Olimpíada, al Sr. Xavier Trias, al Sr. Jordi Martí i Galbís i a Lluís Maté!

Share