17/03/17  ✪  LABORATORI AMB RICARD MONNÉ, Jam Session - Barcelona

17/03/17 ✪ LABORATORI AMB RICARD MONNÉ

El proper divendres 17 de març ens visitarà Ricard Monné per dur a terme un laboratori de bateria, en què parlarà de temes tan importants com són els tipus de fusta, els aliatges de bronze, noves sonoritats i tendències, reciclatge, etc.

El laboratori es realitzarà a l’Auditori (DistritoRock), de 13:30 a 14:30 h, coincidint amb el laboratori de bateria que imparteix habitualment el nostre professor Pablo Posa.

Ricard Monné és especialista en reparació de plats i bateries i instructor a Happy Frog Drums.

 

· BIOGRAFIA:

Neix el 13 de juliol de 1974 a Barcelona. Inicia la seva trajectòria professional com a bateria en 1996 amb el llançament en vinil de l’únic treball de TRIPS. Trio Punk-Core que aquest mateix any arriba a la final del prestigiós concurs de la revista musical “Rockdelux“.

Posteriorment s’incorpora a FROM HEAD TO TOE, quartet de Post-HardCore amb qui grava 3 dels seus treballs discogràfics. Integrat per components de la formació CHILDHOOD i guanyadors el 1998 del concurs “Vila de Bilbao“, van ser elogiats per les publicacions especialitzades del moment com “grup nacional amb millor directe“. Destaca la seva participació a la BSO del film “Nadie conoce a nadie” i l’enregistrament d’un concert en directe per la BBC.

 

· Més informació a: happyfrogdrums.com


 

· Entrada · 

Laboratori exclusiu per alumnes de l’Escola Superior de Música Jam Session

 · Aula · 

Auditori – Distrito Rock

Share