16/02/18  ✪  LABORATORI AMB REGGIE WASHINGTON, Jam Session - Barcelona

16/02/18 ✪ LABORATORI AMB REGGIE WASHINGTON

DIVENDRES 16 DE FEBRER

laboratori de baix

  • Aula Vintage | 13:00 h

Reggie va ser un participant clau en la revolució del Jazz Modern dels anys 80 i 90. Es va fer conegut com a director de gira, gravant i tocant amb Steve Coleman, Branford Marsalis, Roy Hargrove, Chico Hamilton, Oliver Lake, Cassandra Wilson, Don Byron , Jean-Paul Bourelly, Lester Bowie i Ronald Shannon Jackson.

El 2005 va començar a fer reeixides gires amb les seves pròpies bandes. Es tractava d’una barreja de músics nord-americans i europeus com Ravi Coltrane, Gene Lake, Stéphane Galland, Jef Lee Johnson, Erwin Vann, Jacques Schwarz-Bart, EJ Strickland, Jozef Dumoulin, Skoota Warner, Matthew Garrison, Marcus Strickland, Poogie Bell i Ronny Drayton.

Reggie és un versàtil músic de 360 ​​graus, toca Jazz, Funk, R&B, Blues, World i Música Experimental amb una energia natural i contagiosa. Les seves línies de baix són sofisticades i explícites. És diligent en el seu treball i gaudeix barrejant a persones de diferents cultures com una manera de millorar la música, aprenent dels altres i compartint idees.

Acualmente Reggie es troba de gira amb Archie Shepp, Lisa Simone, Jacques Schwarz-Bart, Wallace Roney, els Headhunters, Alex Tassel, Dana Leong, Hervé Samb, la nova banda de Brian Jackson “Homenatge a Gil Scott Heron”, Rokia Traoré, Randy Brecker, Stanley Jordan i la diva de l’evangeli Liz McComb.

 

· Més informació a: reggiewashington-official.com


· TRACKLIST AMB ELS VÍDEOS ENREGISTRATS A L’ÚLTIM CLINIC DE REGGIE WASHINGTON ·

16/02/18  ✪  LABORATORI AMB REGGIE WASHINGTON, Jam Session - Barcelona


· Entrada · 

Entrada lliure per alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session

Els amics, associats i ex alumnes dels nostres centres educatius hauran de confirmar l’assistència, enviant un email a: superior@jamsession.cat 

Data límit per confirmar assistència: 15/02/2018

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula Vintage

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

Share