23/02/18  ✪  LABORATORI AMB RAMIRO ROSA, Jam Session - Barcelona

23/02/18 ✪ LABORATORI AMB RAMIRO ROSA

DIVENDRES 23 DE FEBRER

laboratori de bateria

  • Aula Vintage | 13:00 h

Ramiro Rosa, nascut a Buenos Aires (1978), és un músic radicat a Barcelona des de 2001. Amb més de vint discos editats i gires per Europa i Amèrica, treballa actualment amb grups com El Colectivo (“Converses” Raspall records 2013), Sergio Gruz Trio (Presentació de “Indios” Fresh Sound New Talent 2017), Guido Di Blasi New Tango Project (Presentació de “NTP” Fresh Sound World Jazz 2017), Los Cronopios (Underpool 2017), Luca Tondena “Pomodoro Hunters” (Errabal 2014 ), Diego Ramos Grupo i Halldor Mar amb qui gira presentat “Records”. A més participa en sessions d’enregistrament d’estudi per a publicitat i com a músic freelance en musicals, big band i produccions d’artistes.

Ramiro és autor del llibre La arquitectura del ritmo, un mètode pràctic de bateria realitzat amb el propòsit de donar a l’estudiant autodidacta les eines bàsiques per comprendre el que ja toca i organitzar un mètode de treball. També és recomanable per als estudiants de grau superior, als que li proporciona un mètode de treball per desenvolupar en la seva carrera docent.
El mètode conté vint-i-vídeos en un DVD amb exemples tocats de cada exercici i el mètode de treball és vàlid per a qualsevol estil musical.

“Escric aquest llibre amb la finalitat de donar algunes eines conceptuals i un mètode de treball que ajudarà a l’estudiant autodidacta a desenvolupar la creativitat en la creació de ritmes i fills de bateria”.

· Més informació a: ramirorosa.com / dinsic.com


· LA ARQUITECTURA DEL RITMO ·

ACONSIGUEIX EL TEU EXEMPLAR

23/02/18  ✪  LABORATORI AMB RAMIRO ROSA, Jam Session - Barcelona


· Entrada · 

Entrada lliure per alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session

Els amics, associats i ex alumnes dels nostres centres educatius hauran de confirmar l’assistència, enviant un email a: superior@jamsession.cat 

Data límit per confirmar assistència: 22/02/2018

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula Vintage

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

Share