07/04/17  ✪  LABORATORI AMB PEP SOLÀ, Jam Session - Barcelona

07/04/17 ✪ LABORATORI AMB PEP SOLÀ

El passat divendres 7 d’abril ens va visitar Pep Solà per dur a terme un taller d’afinació de bateria adreçat a bateristes, músics en general i tècnics de so que vulguin adquirir nocions bàsiques en l’art de buscar un bon so en l’instrument.

El laboratori es va realitzar a l’Aula 9 (Vintage), de 13:30 a 14:30 h, coincidint amb el laboratori de bateria que imparteix el nostre professor Pablo Posa.

· BIOGRAFIA:

Pep Solà és actualment és professor de bateria a l’Aula de Música Moderna del Conservatori de Vic i de l’Escola de Música municipal de Tona. Al mateix temps està tocant en diverses formacions de jazz, rock i tradicional, com:  Joan Reig & Refugi, La Girasol, Biflats, JazzCat, La Plana Swing Orquestra, Vic Swing, Tastet de Gospel, Nightbirds i Tururut Bonaigua & Kepa Junkera, entre d’altres.

A més, en la seva trajectòria com a músic ha tocat amb: Big band del Jazz cava de Vic, Hot swing, Anna Garrell “Essencial cabaret”, Pau Riba, La Clenxa, La Girasol, La Galana, Tururut Bonaigua, Els d’en Samarra, Els Solistes de la Costa, Illi-nois Folk Band, La Rural Comany, Transardània, Paradero Desconocido, Rod Reay & the Holly Fuckers, Camps, El Viatge de l’Home Errant, Refugi i Taxi-tat?

Des de 1990 Pep ha realitzat una gran diversitat d’enregistraments al costat de diversos grups, entre els quals cal destacar a Sau i Els Pets, entre d’altres.

· Amb la col·laboració de: tocsticks.com


· Sessió fotogràfica del laboratori: https://goo.gl/BeYUO1


Share