26/09/21  ✪  LA MERCÈ 2021- BIG BAND JAM SESSION, Jam Session - Barcelona

26/09/21 ✪ LA MERCÈ 2021- BIG BAND JAM SESSION


El proper diumenge 26 de setembre tenim una cita molt especial a les Festes de la Mercè 2021. La Big Band de l’Escola de Música Jam Session, dirigida per Miguel Ángel Ortín, tornarà a actuar un any més a les festes majors de Barcelona.

En aquesta ocasió l’esdeveniment es durà a terme a la Plaça Major de Nou Barris, al costat de l’històric edifici de la Seu i la Biblioteca del districte, permetent apreciar la monumentalitat i la sobrietat que caracteritza l’obra, dissenyada per l’arquitecte Josep Oriol i Bernadet .

Un concert que farà un recorregut pels grans èxits de rock, funk, jazz, swing i les músiques més actuals, interpretant en directe mítiques peces de Black Sabbath, Stevie Wonder, Electro Deluxe, Shirley Bassey o Bruno Mars, entre molts altres.


 Quan –

Diumenge 26 de setembre – 12 h

 

 On –

Plaça Major de Nou Barris, 1 – La Guineueta (Barcelona)
Com arribar?

 

 Entrada –

Gratuïta – Apta per a tots els públics
Amb reserva prèvia:

RESERVA LA TEVA ENTRADA
Els alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session, i els seus acompanyants, podran accedir a l’esdeveniment amb invitació.
Per sol·licitar la invitació cal enviar un correu electrònic a escola@jamsession.cat, abans del divendres 17 de setembre a les 17 h, indicant el nom i cognoms de tots els assistents.

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share