JAM SESSION INAUGURA LA NOVA ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA, Jam Session - Barcelona

JAM SESSION INAUGURA LA NOVA ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA

JAM SESSION INAUGURA LA NOVA ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA

 

L’Escola Superior de Música Jam Session del barri de Font de la Guatlla va inaugurar diumenge passat les seves noves instal·lacions. “Avui inaugurem aquesta escola, que neix sense subvencions i sense cap espai cedit, però si amb la passió, l’esforç i la dedicació de moltes persones” comentava Elisabeth Ventura, gerent de l’escola guatllenca. Ventura també va recordar la llarga trajectòria darrere: “Portem 17 anys lluitant per l’ensenyament musical, recordo que vam ser la primera escola de donar el pas d’introduir el rock en el nostre programa educatiu, el que ens fa ser una escola diferent, per gent diferent que aposta per una alternativa en educació més conservadora “.

L’acte que va acabar amb una actuació musical i un brindis que va comptar amb la presència del president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Font de la Guatlla, Luis Maté, que va assegurar que des de la junta de l’associació s’ha fet un gran esforç per fer créixer aquesta escola. Lluís Maté va destacar que es tracta de la primera escola de grau superior d’Espanya, i “va dir que” gràcies a la seva perseverança es dóna prestigi al barri, al districte, a Barcelona ia tot el país “. També va estar present el director de Centres Concertats i Privats de la Generalitat de Catalunya, Miquel Garcia. D’una banda, García va demanar als membres de l’escola que “facin molt bé la feina, encara que hi hagi millors instal·lacions i parets, però l’important és la gent que fa que aquestes parets tinguin prestigi “, i per l’altra” ha de dinamitzar aquest barri, aquesta és la causa per la qual em vaig posar ferm per a l’autorització d’aquesta escola “.

Qui també va felicitar els membres de l’escola va ser el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí: “És el resultat d’un molt bon treball i no dubto que continuaran fent-ho”. Martín també ha dit que es tracta d’un projecte que ve de lluny i que va néixer amb moltes dificultats “.

Jam Session va obrir les seves portes en 1998 com una alternativa a les escoles més tradicionals de música moderna. Sempre ha apostat per les noves músiques urbanes més contemporànies. Actualment és la primera escola de Catalunya a incloure en el seu programa d’estudis gèneres com el Rock, les músiques urbanes, les Populars, les Músiques Actuals i Noves Tendències. L’equip de professors de l’escola Jam Session està totalment qualificat, tant musicalment com pedagògicament.

 

* Font Original de la noticia: http://el3.cat/jam-session-inaugura-la-nova-escola-superior-de-musica-a-font-de-la-guatlla/

 

· GALERIA DE FOTOGRAFIES DESTACADES 

* clikar a qualsevol imatge per veure la galeria.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Fotos realizadas por Ferran Descarrega & Juanma Godoy

Share