12/03/16  ✪  CONCERT-CLINIC AMB GUTHRIE GOVAN, Jam Session - Barcelona

12/03/16 ✪ CONCERT-CLINIC AMB GUTHRIE GOVAN

El passat dissabte 12 de març vam tenir el plaer de rebre a la nostra escola superior de música a un dels millors guitarristes del moment: GUTHRIE GOVAN, on va dur a terme una màster class i a continuació un concert demostratiu acompanyat de diversos alumnes del centre, a partir de les 18:00 h a l’Auditori de ESM Jam Session.

Guthrie Govan és un guitarrista anglès conegut pels seus treballs amb bandes com Àsia (2001-2006), GPS, The Young Punx, The Fellowship i The Aristocrats. És un reconegut professor de guitarra que ha treballat per a la revista anglesa Guitar Techniques, l’Acadèmia Guildford de Música Contemporània (Guildford ‘s Academy of Contemporary Music) i per al Brighton Institute of Modern Music. També va ser guanyador de la competició de la revista Guitarist com «Guitarrista de l’any». Realitza vídeos d’instrucció per a la companyia Lick Library.

Va començar a tocar la guitarra aproximadament als 3 anys i va aprendre de forma autodidacta. Als 7 anys va tenir la seva primera guitarra, una Gibson SG Special (amb pastilles “P-90″).

Avui dia és considerat com un dels millors guitarristes moderns, i és reconegut pels seus complexos Tappings (vegeu en el seu tema Cincs del disc Erotic Cakes). Ha arribat a dominar una gran quantitat d’estils musicals i en l’actualitat està en procés de gravació del nou disc solista de Steven Wilson.

El 2011 es va reunir amb altres 2 músics Brian Beller i Marc Minnemman amb el baix i la bateria respectivament i van formar el grup The Aristocrats i han tret 1 àlbum d’estudi anomenat: Boing! … I’m in the Back i van llançar un àlbum en viu anomenat Boing! … We’ll doing live, després dels seus dos àlbums d’estudi llançats, al juny van treure el seu tercer anomenat Los Tres Caballeros.

 

PREMIS:

1993: UK Guitarist magazine ‘s “Guitarist of the Year” ( “Guitarrista de l’Any”).
2008: Guitar Player Readers Choice Awards “Best New Talent 2007″ ( “Millor Nou Talent 2007″).


 

Més informació a:

Wikipedia (anglés)  /   Wikipedia (castellà)

guthriegovan.co.uk


 

Adreça: Escola Superior de Música Jam Session (Auditori – Sala Distrito Rock)  /  Carrer Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Barcelona.

Share