31/05/16  ✪  CONCERT-CLINIC AMB DAVID FIUCZYNSKI, Jam Session - Barcelona

31/05/16 ✪ CONCERT-CLINIC AMB DAVID FIUCZYNSKI

El passat dimarts 31 de maig, a les 11:00 h, vam tenir el plaer de rebre a la nostra escola superior de música a DAVID FIUCZYNSKI, membre i líder del reconegut grup Screaming Headless Torsos. Fiuczynski va dur a terme un concert-clínic al costat de diversos alumnes dels nostres centres educatius, després de realitzar la nit anterior un concert a la Sala Razzmatazz.

Fiuczynski és un guitarrista americà de jazz contemporani que es descriu sovint com “inclassificable, desafiant i estimulant” en les seves espectaculars actuacions, en les que toca amb la seva mítica guitarra de 2 pals, creant un so únic, tant per la seva habilitat i tècnica com per l’absència de trasts en un dels seus pals.

Fiuczynski ha realitzat gires i/o gravat amb Jack DeJohnette (Miles, Coltrane, Sun Ra, etc.), Stewart Copeland (The Police), Meshell NdegeocelloRudresh MahanthappaJohn MedeskiHasidic New WaveBernie Worrell (P-Funk) i Hiromi, entre altres famosos artistes, i ha tocat en nombrosos festivals arreu del món.

La seva música recent combina elements tradicionals melòdics procedents d’Orient Mitjà, Àsia, Índia i Europa de l’Est, amb el Rock, el Funk, l’Electrònica i altres estils. Aquest concepte va començar en un concert al Marroc (1992).

Els músics marroquins van assenyalar que Jimi Hendrix va visitar el país i això va donar a Fiuczynski una idea: “Grooves potents amb melodies orientals declinades per posar l’oient en un tràngol molt colorit” ¿Aquesta podria ser la música que Jimi interpretaria avui? La banda de Fiuczynski, Planet MicroJam, realitza un concert tribut a Jimi Hendrix tots els dissabtes a la nit a Casablanca (Marroc).

Fiuczynski va ser guardonat com Mass Arts Council Fellow 2009 i Guggenheim 2011 en composició.

Actualment dirigeix ​​el Planet MicroJam Institute a Berklee College of Music, i el 25 de març d’aquest mateix any va llançar FLAM!Blam! Pan-MicroJam! per RareNoise Records.

 


Més informació a: Wikipedia 


· COL·LABORA · 

31/05/16  ✪  CONCERT-CLINIC AMB DAVID FIUCZYNSKI, Jam Session - Barcelona     31/05/16  ✪  CONCERT-CLINIC AMB DAVID FIUCZYNSKI, Jam Session - Barcelona


 

Adreça: Escola Superior de Música Jam Session (Auditori – Sala Distrito Rock)  /  Carrer Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Barcelona.

Share