CLUBBINGSPAIN.COM – EL PRIMER TÍTOL DE PRODUCTOR MUSICAL DE MÚSICA ELECTRÓNICA, ROCK I MÚSIQUES URBANES, Jam Session - Barcelona

CLUBBINGSPAIN.COM – EL PRIMER TÍTOL DE PRODUCTOR MUSICAL DE MÚSICA ELECTRÓNICA, ROCK I MÚSIQUES URBANES

L’Escola Superior de música Jam Session juntament amb Microfusa acaben d’anunciar el Títol Superior de Música amb especialitat en Sonologia. Una titulació que és la primera i única reconeguda a tot l’Estat, en l’àmbit de les músiques urbanes, les noves tendències i el Rock. Es tracta d’un títol oficial atorgat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i per tant, homologada pel Govern d’Espanya. Un títol equivalent, a tots els efectes, a un títol de Grau Universitari i que compta amb 240 crèdits ECTS.

El terme Sonologia s’utilitza per descriure l’especialitat dels estudis superiors de música, que relaciona els coneixements dels instruments acústics i els electrònics amb la creació sonora. El creixent interès per estudiar les possibilitats creatives obertes per les noves tecnologies, impulsa l’existència d’aquesta titulació.

El titulat en Sonologia desenvoluparà la seva activitat en mitjans diversos i amb condicionaments variables, de manera que necessitarà estar qualificat per a ambients interdisciplinaris. El programa cobreix àmpliament els diversos camps i inclou mòduls dedicats a la producció musical, l’enregistrament i postproducció d’àudio, sonoritzacions de concerts, creacions musicals i / o audiovisuals digitals, vídeo-clips, esdeveniments de música electrònica, sessions de DJ i VJ, música per a videojocs i animació, és a dir totes aquelles creacions on les aplicació de les tecnologies del so i de la música siguin presents.

Les classes seran impartides per un professorat altament qualificat i d’una gran experiència i reconeixement en tots els entorns professionals relacionats amb cadascuna de les matèries. A més, el titulat en Sonologia culminarà seus estudis amb un projecte multidisciplinari i amb pràctiques en empreses del sector.

Si ja estàs pensant en la possibilitat de cursar aquests estudis hauràs de saber que per accedir als estudis artístics superiors de música cal complir amb certs requisits com són una base acadèmica i superar una prova d’accés, a més del pagament de l’import de la matrícula. El termini d’inscripció a la prova d’accés és del 8 al 30 d’abril. Les proves d’accés es realitzen del 15 al 20 de juny.

 

*Font original del enllaç: http://www.clubbingspain.com/noticias/2015/el-primer-titulo-de-productor-musical-de-musica-electronica-rock-y-musicas-urbanas.html

Share