13/04/18  ✪  CLINIC AMB GWYN ASHTON, Jam Session - Barcelona

13/04/18 ✪ CLINIC AMB GWYN ASHTON

DIVENDRES 13 D’ABRIL

clinic de guitarra

  • Aula Vintage | 12:30 h

El mestre australià de Blues Rock, Gwyn Ashton, torna a Espanya 2 anys després de la seva última gira, oferint-nos un show de gairebé 2 hores, incloent un petit set, amb guitarra en mà i bombo sota els seus peus (el bombo amb el qual va gravar les bateries Bill Ward per al “Paranoid” de Black Sabbath).

Gwyn, a més de presentar nous temes del seu últim treball en solitari “SOLO ELEKTRO”, i alguns dels temes nous que formaran part de la feina que gravarà aquest any amb BORN-AGAIN SINNERS.

Gwyn és un reconegut multi-instrumentista, mestre del slide guitar i compositor australià (d’origen britànic), caracteritzat per incorporar Blues, Country, Rock i Funk, utilitzant un arsenal d’instruments electro-acústics, com el: lap steel, guitarres elèctriques de 12 cordes, harp blues i efectes tals com loopers i fuzz, donant sempre el 100% a la seva audiència i mostrant el tradicional Killer Rock & Roll Australià.

Gwyn és un tipus de guitarrista/cantant amb un gran dinamisme i intensitat. En la seva forma de tocar la guitarra sobresurt el seu ús del volum controlat (feedback). Si a tot això li afegim la seva faceta com a gran cantant i compositor, tenim un veritable llegenda del Blues!

A través dels anys, Ashton ha tocat en tota classe d’escenaris amb alguns dels mes grans. La llista és inesgotable: BB King, Ray Charles, Buddy Guy, Junior Wells, Mick Fleetwood, Hubert Sumlin, Marc Ford, Canned Heat, Rory Gallagher, Robin Trower, Vanilla Fudge, Wishbone Ash, Van Morrison, Jeff Healey, Tony Joe White , Johnny Winter, Mick Taylor, Peter Green, John Hammond, Pat Travers

“One of the best blues guitarists since Stevie Ray Vaughan”.
Krusher Joule Kerrang, BBC

“One of the great unsung heroes.”
Don Airey, Deep Purple

“Gwyn’s the king of feel and tone.”
Robert Plant

“Ashton breathes a vibrant new life into bluesy rock with a bang-up-to-date vicious sting in the tail”.
Metal Hammer

“Ashton plays like Keith Richards on a good night and that´s really saying something”.
Vintage Guitar Magazine

“A true blues player”
Johnny Winter

“South Australia’s greatest contribution to blues-rock”.
billboard.com

 

· Més informació a: gwynashton.com


   


· Entrada · 

Entrada lliure per als alumnes i professors dels Centres Educatius Jam Session

Els amics, associats i exalumnes dels nostres centres educatius han de confirmar assistència, enviant un email a superior@jamsession.cat abans del 13/04/2018

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula Vintage

Carrer Valls s/n, esquina con C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

Share