Escola Superior de Música Jam Session

BARCELONA CAMPUS

El Macroespai cultural "BARCELONA CAMPUS", situat al barri Font de la Guatlla de Barcelona, va ser originalment concebut per i pels alumnes de l'Escola Superior de Música Jam Session, "Centre Autorizat d´Ensenyaments Artístics Superiors de Música" pel Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Gràcies a la col·laboració de les principals entitats culturals del barri i de l'Ajuntament, avui aconsegueix la dimensió de "CAMPUS" i es fa extensible a la comunitat del districte Sants Montjuïc. El nostre més sincer agraïment a les entitats que ho han fet possible, entre les quals destaquen: AAVV de Veïns i Veïnes i Centre Cívic Font de la Guatlla, IES XXV Olimpíada, Caixa Forum Barcelona i Districte Sants Monjuïc de l´Ajuntament de Barcelona.

El seu principal objectiu és generar un corrent d'idees creatives entre els estudiants que es donen cita en aquest complex artístic format per diversos auditoris, estudis d'enregistrament, biblioteques, sales d'exposicions, de conferències, d’audicions, clubs i cafeteries.

Barcelona Campus           Barcelona Campus           Barcelona Campus

Plànol del BARCELONA CAMPUS

Barcelona Campus