BARCELONA CAMPUS

El macroespai cultural BARCELONA CAMPUS, situat al barri Font de la Guatlla de Barcelona, ha estat concebut per a l'alumnat de l'Escola Superior de Música Jam Session. El seu principal objectiu és generar un corrent d'idees creatives entre els estudiants que es donen cita en aquest complex artístic format per diversos auditoris, estudis de gravació, biblioteques, sales d'exposicions, conferències, audicions, clubs i cafeteries.

Gràcies a la col·laboració de les principals entitats culturals de barri i de l'Ajuntament de Barcelona, aquest conjunt d'instal·lacions han arribat a assolir la dimensió de campus i es fa extensible a la comunitat de districte de Sants-Montjuïc.

El nostre més sincer agraïment a les entitats que ho han fet possible, entre les quals destaquen: Associació de Veïns i Veïnes del Centre Cívic Font de la Guatlla, IES XXV Olimpíada, CaixaForum Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona - Districte de Sants-Montjuïc.

Barcelona Campus, Jam Session - Barcelona           Barcelona Campus, Jam Session - Barcelona           Barcelona Campus, Jam Session - Barcelona

PLÀNOL DEL BARCELONA CAMPUS

Barcelona Campus, Jam Session - Barcelona