8 i 16/03/24  ✪  ACTIVITATS 8M – LES DONES DARRERE DE LES PARAULES, Jam Session - Barcelona

8 i 16/03/24 ✪ ACTIVITATS 8M – LES DONES DARRERE DE LES PARAULES


Com cada any, amb motiu del 8M – Dia Internacional de la Dona, Jam Session col·labora amb el Consell Sectorial de la Dona, Gènere i LGTBI.
Aquest curs hem decidit organitzar diverses activitats sota la temàtica “LES DONES DARRERE DE LES PARAULES. Les songwriters de tota la història: Un viatge per les creadores de cançons”.

Les activitats que les alumnes han plantejat des del Punt Lila del centre, amb l’ajuda de Maite Vernet (directora tècnica, professora de Pedagogia, Anàlisi Musical i Formació Corporal), consisteix en donar visibilitat a aquelles dones que es troben darrere les lletres, paraules i versos que donen sentit a les cançons que nosaltres escoltem, a les songwriters, aquesta part invisibilitzada de la creació musical.
Ens centrarem en les songwriters de pràcticament tota la història, des de l’antiga Grècia fins a l’actualitat, passant pel barroc i fins i tot el trap.

  • 8 de març – 12 h ➤ Visita guiada pel nostre museu particular de les songwriters de la història. Les alumnes han preparat una exposició als passadissos i aules de l’escola superior on trobareu un fragment de cada cançó, text o poema de cada songwriter, el nom de l’autora, data i breu biografia de l’artista.
  • 8 de març – 13 h ➤ Concert temàtic a càrrec de les alumnes del Centre Superior de Música Jam Session amb un recull de cançons i poemes escrits per dones.
  • 16 de març – 13 h ➤ Vermut musical on es reinterpretaran totes les peces de les artistes del museu i també es llegiran els textos i poemes. I per finalitzar, jam session oberta per a tots i totes les que vulguin participar.

Pots descarregar AQUÍ el tríptic amb tota la informació de les activitats 8M


Quan –

Divendres 8 de març – a partir de les 12 h
Dissabte 16 de març – a partir de les 13 h

 

on –

Centre Superior de Música Jam Session
Accés per C/ Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

 Entrada –

Gratuïta – Apta per a tots els públics

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share