8 NOVEMBRE  ✪  CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA 2015, Jam Session - Barcelona

8 NOVEMBRE ✪ CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA 2015

CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA 2015

Diumenge 8 de novembre

 

El proper diumenge 8 de novembre se celebra la CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA 2015. Una proposta de tres recorreguts (10, 20 i 30 km), durant dos dies (dissabte 7 i diumenge 8 de novembre), pel municipi de Barcelona i els seus voltants .

Una caminada oberta a la participació de tots i amb projecció internacional per donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona, ​​tant als que hi resideixen com als que la visiten des d’un altre país.

Aquest any 2015 toca efectuar els “Itineraris del Llobregat”, que compta amb una organització que permetrà als participants gaudir d’unes magnífiques jornades de l’activitat física més natural: Caminar. El canvi en aquesta edició està en el punt de sortida i arribada dels itineraris. Serà a l’Auditori de les Cotxeres de Sants, per on es calcula que passaran més de 3.000 persones en aquests dos dies, i on estarà tocant la nostra Big Band dels Centres Educatius Jam Session a partir de les 13:00 h.

La Caminada Internacional de Barcelona, ​​que no té ànim competitiu, tornarà a ser una bona excusa per tal de fer salut, amistats, escoltar música i redescobrir la ciutat i els seus voltants.

 

Us esperem!

jamsession.cat

Share