8 FEBRER  ✪  INAUGURACIÓ DELS SEMINARIS D’INDÚSTRIA MUSICAL, Jam Session - Barcelona

8 FEBRER ✪ INAUGURACIÓ DELS SEMINARIS D’INDÚSTRIA MUSICAL

INAUGURACIÓ DELS SEMINARIS D’INDÚSTRIA MUSICAL

– divendres 8 de febrer –

 


El proper divendres 8 de febrer inaugurem el cicle de seminaris denominat “Obrint Camins per a Futurs Professionals de la Música”. Un punt de trobada per compartir coneixements entre estudiants i professionals de la indústria musical, que donarà veu a tots aquells que fan evolucionar el negoci de la música i el futur del sector editorial, discogràfic, així com el dels professionals del directe.

Al llarg de diferents sessions (de principis de febrer a finals de maig), presentarem als experts més rellevants del panorama actual que aportaran eines als futurs professionals de la interpretació i la producció musical.


 PROGRAMACIÓ •

 

Seminari I ➙ 18 h  |  Management d’artistes

A càrrec de Javi Garcia, fundador de Music Bus

 

Music Bus és una empresa dedicada al management d’artistes. Entre els seus objectius es troba l’organització i contractació de concerts i esdeveniments culturals. També desenvolupa la tasca de discogràfica, a través del seu segell Music Bus Records.
A Music Bus els avalen més de 20 anys de trajectòria, plasmada en les carreres dels artistes que han confiat en el seu treball (entre els quals cal destacar a Love of Lesbian), i d’altra banda, en els enregistraments que a través dels seus segells han vist la llum.


Seminari II ➙ 19 h  |  Com muntar un festival des de zero

A càrrec de Carla Martí, fundadora del Tupa Tupa Fest

 

Davant l’insuficient finançament de projectes d’investigació per a la cura de la malaltia anomenada Atròfia Muscular Espinal (malaltia minoritària) i per manca de recursos institucionals, un conjunt de persones vinculades a la Fundació Atròfia Muscular Espinal (FundAME) i el Col·lectiu juvenil Musical de Vilafranca del Penedès (Col·Mu), va impulsar un projecte per donar suport a la fundació, donant lloc a l’organització d’un festival de música solidari a Vilafranca del Penedès (Barcelona, Catalunya), per gaudir del directe de diversos grups contribuint a la causa social de suport a FundAME.

El festival Tupa Tupa Fest porta realitzades tres edicions, les quals han comptat amb la presència de grans noms del panorama hardcore, punk i metal d’àmbit català, espanyol i internacional. Un festival que ha anat experimentant un creixement exponencial i que s’ha instaurat com a esdeveniment de referència a Catalunya i Espanya.


 

Concert de cloenda ➙ 20 h  |  Jordi Batiste & Amadeu Casas

Concert benèfic a càrrec d’Univers Agatha

 

L’emblemàtic i històric músic Jordi Batiste, acompanyat del gran bluesman Amadeu Casas, actuaran en un concert solidari a benefici de causes relacionades amb l’autisme: un trastorn cada vegada més conegut, però amb un llarg camí per recórrer encara, que actualment afecta 1 de cada 70 individus.


 

· Quan ·

Divendres 8 de febrer – de 18 a 20 h

 

· On ·

Escola Superior de Música Jam Session – Auditori

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

 

· Entrada ·

Per accedir a les activitats de la programació és imprescindible registrar-se amb antelació en el següent formulari:

8 FEBRER  ✪  INAUGURACIÓ DELS SEMINARIS D’INDÚSTRIA MUSICAL, Jam Session - Barcelona

Entrada lliure per alumnes, professors, amics i associats als Centres Educatius Jam Session, Microfusa, ACEM, EMIPAC i Institut XXV OLimpíada

Per a la resta d’assistents:

Seminaris + concert ➙ 10 €

Només concert ➙ 5 € a taquilla o mitjançant TICKETEA

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

 

Share