5 MARÇ  ✪  CONCERT DE KITFLUS KUARTET (AUDITORI D’ESM JAM SESSION), Jam Session - Barcelona

5 MARÇ ✪ CONCERT DE KITFLUS KUARTET (AUDITORI D’ESM JAM SESSION)

CONCERT DE KITFLUS KUARTET (AUDITORI D’ESM JAM SESSION)

Dissabte 5 de març

 


El proper dissabte 5 de març, de 19:00 a 21:00 h, tindrem el plaer de rebre a la sala Districte Rock (Auditori ESM Jam Session) a KITFLUS KUARTET, aprofitant la Jornada de Portes Obertes 2015-16, on també es realitzarà al matí el Simulacre de les Proves d’Accés 2016-17.

Kitflus Kuartet és un quartet realment original no només per la seva formació, cello, baix, piano i bateria, sinó pel component altament melòdic de les seves composicions.
Al marge de representar el retrobament de dos grans amics com Josep Mas “Kitflus” i Rafael Escoté (components del grup “Pegasus”) representa també una forma diferent d’entendre els espais sonors, els colors musicals i la llibertat creativa.
Amb les aportacions de Manuel Martinez al cello i de Roger Blàvia en el ritme, les composicions d’en Kitflus, Rafael i del propi Manuel formen un marc d’expressió gens restrictiu i en què la improvisació pesa gairebé tant com les melodies.

 

Membres:

Josep Mas “Kitflus” (Professor d’ESM Jam Session): Piano
Rafael Escoté (Professor d’ESM Jam Session): Baix
Manuel Martínez: Cello
Roger Blàvia: Percussió

 

Més informació de Kitflus Kuartet a: kitfluskuartet.com

 


 

Adreça: Escola Superior de Música Jam Session (Auditori – Sala Distrito Rock)  /  Carrer Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Barcelona.

* Entrada gratuïta per als alumnes i associats dels Centres Educatius Jam Session / 10 € per a la resta d’assistents.

 
 

Us hi esperem!

jamsession.cat

 
 

Share